Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 30-10-2015 23:43

YENİ EGEMEN VE GERÇEKLEŞEN, DAHA ÖNCE GERÇEKLEŞMİŞ KIYAMET ALAMETLERİ

Bilindiği üzere, Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri ile anılan, markalaşmış gazetemiz Egemen bugüne kadar hiç kulaktan dolma, dedikodudan ibaret, GERÇEK DIŞI bilgiye, belge dayanmayan haberler yapmamıştır.

YENİ EGEMEN VE GERÇEKLEŞEN, DAHA ÖNCE GERÇEKLEŞMİŞ KIYAMET ALAMETLERİ


Kendini bu anlamda ispatlamış olan Cumhuriyet Üniversitesi Haberlerinin Amiral (Uzay) Gemisi olan Egemen Gazetesi bugün itibariyle %100 kendine ait kaliteli Dedicated Server (Sunucu) ile %99,999 erişim kalitesi ile internete erişebilmektedir.

Normal (shared) hostinde yüzlerce site aynı sunucuda barındırılırken dedicated serverlar sadece bir müşteriye hizmet eder. Egemen Gazetesi gibi yüksek ziyaretçi alan, büyük bir trafiğe sahip sitelerin ayrı bir sunucu ihtiyacı vardır. Egemen Gazetesi olarak okuyucularımıza daha iyi, kesintisiz bir hizmet sunabilmek için de hiçbir maddi külfetten kaçınılmamıştır. Şuanda test aşamasında olan yeni sistemimiz Dns’lerin oturması beklenmektedir. Proxy ile ulaşıma açık olan Egemen gün içinde tam anlamı ile erişime açılacaktır. Yeni sistemimiz test edildikten sonra yeni ara yüzümüz ile okuyucularımızın karşısında olacağız.

Bu arada duyanlar ve merak edenlerin meraklarını bir anlamda gidermiş olalım ve şu bilgiyi paylaşalım. Bu sütunlarda çok kısa bir süre içerisinde Memleketimizde yaşanan “Kıyametin 10 Büyük Alameti” hakkında önemli bilgilere yer verilecektir. Bu 10 büyük alamet nasıl başladı? Nasıl devam etti? Ve tahmini nasıl sonuçlanacak!, Kıyamet nerde, nasıl kopacak? Herkes öğrenecektir.

AdminAdmin