Sivas
Giriş Tarihi : 26-10-2015 22:01

Kılıçdaroğlu Sivas’ta Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas’ın Zara ilçesinde seçmenlerine seslendi.

Kılıçdaroğlu Sivas’ta Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas’ın Zara ilçesinde seçmenlerine seslendi.

Sivas’ın Zara ilçesinde Hükümet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, vatandaşların 1 Kasım’da sandığa gitmelerini belirtirken, CHP iktidarında Türkiye’yi Ortadoğu bataklığından kurtaracağız, dedi.

TERÖRÜ KAZIYACAĞIZ

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında bu ülkede terörü kazıyacağız. Bu ülkede terör olmayacak, huzur, barış ve refah olacak, dedi.

İkiliği ortadan kaldıracaklarını ve ikiliğin vatana ihanet olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, vali ve kaymakamlardan hizmetlerinde adil davranmalarını istedi.

“CHP’yi eleştirebilirler, kızabilirler ama hiç kimse ‘CHP’liler kul hakkı yiyor’ diyemez. Biz bundan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, CHP’nin seçim beyannamesinde bulunan vaatlerini paylaştı.

– “Türkiye’de refahı ve huzuru sağlayacağız”

Hükümetin dış politikada büyük hatalar yaptığını öne süren Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“2 milyonun üzerinde Suriyeli kardeşimiz Türkiye’de, hepsi perişan vaziyette. 12 bin çocuk Suriye’de hayatını kaybetti, yazık, günahtır o çocuklara. Türkiye’den silah gönderdiler, orada kardeşi kardeşe kırdırdılar. Buna izin vermeyeceğiz. CHP iktidarında Türkiye’yi Ortadoğu bataklığından kurtaracağız. Sözüm söz, CHP iktidarında bu ülkede terörü kazıyacağız. Bu ülkede terör olmayacak, huzur, barış ve refah olacak. Devlet akılla, mantıkla, sağduyuyla, bilgiyle yönetilir. Devlet kinle, öfkeyle, gerginlikle yönetilmez. Devletin yönetimi farklıdır, iktidarlar yani hükümetler devleti yönetmek için gelirler. Devlet olmak için gelmezler. Bu nedenle söylüyorum devleti akılla, bilgiyle, birikimle yöneteceğiz ve Türkiye’de refahı ve huzuru sağlayacağız. Aslında biz çoğunluğuz, milyonlarız. Refahı ve huzuru isteyenler. Fakat ayrıldık, bölündük, şu partiye bu partiye gittik. Ayrılmayalım, huzuru ve refahı isteyenlerin tamamını CHP’nin çatısı altına bekliyorum. Ben öyle 13 yıl falan da istemiyorum, 4 yıl yetki verin, 4 yılda Türkiye’ye huzuru ve refahı getireceğiz. Sözüm sözdür.”

– “Bu ülkenin insanları haksızlığı, fakirliği hak etmiyor”

Kılıçdaroğlu, halk için çalıştığını, köşeyi dönme gibi bir huyunun olmadığını, aldığı aylığın kendisine yettiğini ifade etti.

Mütevazı bir hayat sürdüğünü dile getiren Kılıçdaroğlu, lüks hayatının olmadığını kaydetti. Derdinin bu ülkenin insanları olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin insanları haksızlığı, fakirliği hak etmiyor. Bu ülkenin insanları kinle, nefretle yönetilmeyi hak etmiyor” diye konuştu.

Ülkede terör olmasını istemediklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin insanları huzuru ve refahı hak ediyor. Huzuru ve refahı getirmek için yola çıktım, sizden sadece ve sadece yetki istiyorum. Davutoğlu saray için, Kılıçdaroğlu işçi, memur, emekli, çiftçi, esnaf ve bu ülkenin vatandaşları için çalışır, yani halk için çalışır” dedi.

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır’da terör örgütü DAEŞ’e yönelik operasyonda şehit olan polislere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Daha sonra Sivas’a geçen Kılıçdaroğlu, parti otobüsüyle şehir turu attı.

 

 

AdminAdmin