Sivas
Giriş Tarihi : 26-10-2015 21:50

Tbmm Başkanı İsmet Yılmaz Hafik’te

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, "Eğer güçlerimizi dağıtırsak, hizmet götüremeyecek yerlerin arkasına takılırsak, Türkiye kaybeder, evlatlarımız kaybeder. İstediğiniz partiye oy verin ama şunu iyi bilin ki en iyi hizmet, tek parti iktidarında gelir" dedi.

Tbmm Başkanı İsmet Yılmaz Hafik’te

 

Yılmaz, Sivas'ın Hafik ilçesinde Kaymakamlık tarafından bir düğün salonunda düzenlenen programda muhtarlarla bir araya geldi.

 

Siyasetin hizmet için yapıldığını, halka hizmet edilmeyecekse siyaset yapmaya da gerek olmadığını aktaran Yılmaz, geçen dönemlerde halkın tüm taleplerinin merkeze iletildiğini söyledi. Eski Türkiye ile yeni Türkiye kıyaslandığında arada çok farklar olduğunu vurgulayan Yılmaz, ekonomi alanında yapılan yatırımlara da değinerek, gayret gösterilmezse kaynak ayrılmazsa hiçbir işin kendiliğinden bitmeyeceğini belirtti.

 

"Her şeyi yaptık demiyoruz" diye konuşan Yılmaz, "Eksiklerimiz var, eksiklerimiz olduğu için önümüzdeki dönemde destek istiyoruz. Birlik içinde olalım, beraber olalım, gücümüzü parçalamayalım diyoruz. 80 yılda yapılanlardan kat kat fazlasını bu dönemde yaptık. Milletten kaynak olarak alınanları faiz lobisine vermeyip millete hizmet olarak aktarırsanız 80 yılda yapılanlardan çok daha fazlasını yaparsınız" ifadelerini kullandı.

 

Yılmaz, yaptıkları hizmetlerden dolayı yüzlerinin akıyla milletin karşısına çıktıklarını dile getirerek, "Bu milletin terazisi, basireti vardır, bu millete her şeyi söylemek gerekmez. Bu millet, hamdolsun bu ana kadar doğrunun yanında olmuştur ve bundan sonra da bunu yapacağına inancım tamdır" dedi.

 

Yapmayı planladıkları çalışmaları da anlatan Yılmaz, "Çözemeyeceğimiz sorun yok. Biraz sabırlı olmak, sabretmek lazım. Bir olursak beraber olursak güçlerimizi birleştireceğiz. Eğer güçlerimizi dağıtırsak, hizmet götüremeyecek yerlerin arkasına takılırsak, Türkiye kaybeder, evlatlarımız kaybeder. İstediğiniz partiye oy verin ama şunu iyi bilin ki en iyi hizmet tek parti iktidarında gelir. Bu millete hizmet tek parti iktidarlarında gelir. Bu bizim ülkemize, evlatlarımıza olan borcumuzdur" şeklinde konuştu.

 

Muhtarların isteklerini dinleyen Yılmaz, isteklerin aciliyetine göre yerine getirileceğini belirtti. Yılmaz, daha sonra ilçede yapımı devam eden yurt inşaatında incelemelerde bulundu.

AdminAdmin