Sivas
Giriş Tarihi : 19-10-2015 23:51

Sivas Numune Hastanesi yapılan törenle hizmete açıldı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk yaptı.

Sivas Numune Hastanesi yapılan törenle hizmete açıldı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk yaptı. Genel Sekreter Uzm. Dr. Yavuz Orak hastane hakkında teknik bilgiler aktardı. 

Ardından, Vali Barut, Milletvekilleri ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, birer konuşma yaptı. Son olarak kürsüye gelen TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, yeni yapılan hastanenin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek hastane binası hizmete açıldı. TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve beraberindekiler, hastane içerisini bir süre gezerek, tedavi görenleri ziyaret etti. 

Hastanenin açılış programına TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ın yanı sıra, Sivas Valisi Âlim Barut, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Selim Dursun, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Hakkı Yeşilyurt, il protokolü ve sağlık çalışanları katıldı.

 


AdminAdmin