Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 09-10-2015 21:25

BAKTIR, HAFİK ÖĞRENCİ YURTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU…

Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof.Dr. Mehmet Baktır öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

BAKTIR, HAFİK ÖĞRENCİ YURTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU…

 

Geçen yıla göre öğrenci sayısı yaklaşık 3 kat artan Hafik MYO öğrencilerin barınma sorunlarının çözülmesi noktasında sevindirici gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.

 

Edinilen bilgilere göre, MYO Müdürü Prof.Dr. Mehmet Baktır ve Kaymakam Abdullah Özadalı, Belediye Başkanı Mitat İlhan girişimleri ile ilçede kalacak ve yer bulmakta sıkıntı çeken öğrencilerin sorunlarını çözdü.

 

MYO Müdürü Prof.Dr. Mehmet Baktır Hayırsever iş adamı Nurettin Koçak tarafından yaptırılan ve ilçe yerel yönetiminin girişimleri ile Hafik MYO’ya tahsis edilen İlim Yayma Cemiyeti yurtlarında incelemelerde bulundu.

 

Hayırsever iş adamı Nurettin Koçak tarafından yaptırılan ve kısa bir süre sonra teslim edilecek olan yurtta incelemelerde bulunan Prof.Dr. Mehmet Baktır inşaat firması yetkililerinden son durum hakkında bilgiler aldı.

 

Yurdun yaklaşık 1 ay içerisinde devlete teslim edileceği ve ardından faaliyete geçeceğinin tahmin edildiğini ifade etti.

 

Baktır, ayrıca Hafik MYO’ya tahsis edilen İlim Yayma Cemiyeti yurdunda da incelemelerde bulunurken, görevlilerden bilgi alarak eksiklerini yerinde gördü ve çözülmesini istedi.

 

MYO Müdürü Prof.Dr. Mehmet Baktır’a, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İbrahim İşcan ve MYO Sekreteri Oğuz Demirkaya eşlik etti.

AdminAdmin