Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 02-10-2015 23:31

“EKSİKLİKLERİMİZ ELBETTE Kİ VAR, BU EKSİKLİKLERİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ilk kez gerçekleştirilen Böbrek Nakli operasyonunu gerçekleştiren tüm sağlık ekibine Teşekkür Belgesi takdim edildi.

“EKSİKLİKLERİMİZ ELBETTE Kİ VAR, BU EKSİKLİKLERİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ”


Uygulama Hastanesi Hikmet Boran Konferans Salonu’nda gerçekleşen belge takdim törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Levent Özdemir, Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, nakil işlemini gerçekleştiren öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mansur Kayataş, Prof. Dr. Mustafa Turan, Doç. Dr. Atilla Kurt ile sağlık personeli katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, ‘Hastanemizin başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz. Eksikliklerimiz elbette ki var, bu eksiklikleri program dahilinde gidermeye çalışıyoruz. Onlardan biri ise organ nakli idi. Başta Birkan Bozkurt’a, Mansur Kayataş’a ve çalışma ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını bekliyor, hepinizi candan tebrik ediyorum’ dedi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökçe ise ‘İlk böbrek nakli olan hastamız hastanemizden taburcu olmuştur. Hastamız normal yaşamına hocalarımız kontürolleri dahilinde devam etmektedir. Tabi bu çok uzun bir süreç ve bu bir ekip işidir. Ekibimiz çok büyük ve deneyimli bir ekip. Bu naklin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim’ dedi.

Konuşmaların ardından tüm sağlık çalışanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.

AdminAdmin