Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 02-10-2015 21:33

HAFİK’TE YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Sivas'ın Hafik ilçesinde yüksekokul öğrencilerinin kalacak yer bulma sıkıntısı görüşüldü.

HAFİK’TE YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kaymakam Abdullah Özadalı, Belediye Başkanı Mitat İlhan, Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır, ilçede kalacak yer bulmakta sıkıntı çeken öğrencilerin sorunlarını çözmek için biraraya geldi.

Özadalı, yüksekokulda öğrenci sayısının geçen yıla göre yaklaşık 3 kat arttığını söyledi. Öğrenci sayısındaki hızlı artışın sevindirici olduğunu dile getiren Özadalı, “Hayırsever iş adamımız Nurettin Koçak beyin yaptırmış olduğu yurt, inşallah bu yıl içerisinde tamamlanmış olacak. Bu sayede inşallah önümüzdeki yıl gelecek öğrencilerimiz de dahil kalacak yer bulma konusunda sıkıntı yaşamayacak” diye konuştu.

 

İlhan da öğrencilere her zaman sahip çıktıklarını belirterek, ilçedeki bazı binaların tadilatına destek olacaklarını ve öğrencilere kalacak yer sıkıntı yaşatmayacaklarını aktardı. Baktır ise öğrenci sayısının bu yıl 310’a ulaştığını  dile getirerek, “Önümüzdeki yıl öğrenci sayısının 500 civarında olacağını tahmin ediyoruz. Sayın Nurettin Koçak’ın yaptırdığı yurtla birlikte önümüzdeki yılda öğrencilerimiz kalacak yer konusunda sıkıntı yaşamayacak inşallah” ifadesini kullandı.

AdminAdmin