Sivas
Giriş Tarihi : 21-09-2015 17:54

Yıldızeli Birlikspor, Kaymakam Pınar’a Destek Verdi

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü resmi töreninde yaşanan serbest kıyafet tartışmasının ardından ilçe kaymakamı hakkında ortaya atılan çeşitli iddiaların ardından, ilçedeki sivil toplum kuruluşları harekete geçti.

Yıldızeli Birlikspor, Kaymakam Pınar’a Destek Verdi

Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldızeli Birlikspor Külübü Başkanı Ali Dülger, "İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Can Pınar göreve geldiği günden bu yana Yıldızeli adına çok olumlu gelişmeler yaşandı. Kaymakam Bey spora, gençliğe, eğitime, köylümüze ve ilçe halkımıza faydalı olmak amacıyla başarılı projelere imza atmıştır ve mesai saati gözetmeksizin bu projelerin gerçekleşmesinde en büyük katkıyı sunmuştur. Özellikle gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtulması için birçok proje uygulatmıştır. Spora ve eğitime her zaman önem vermiş ilçe için gecesini gündüzüne katmıştır. Böylesine çalışkan bir devlet adamının bu şekilde itham edilmesini şiddetle kınıyorum. Bu şekilde seviyesiz açıklamaları eğitimcilere asla yakıştıramıyorum. Bu insanların eğitimle uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Bir insana iftira atmak ve karalamak çok kolay bir iştir. Nedense bugüne kadar yapılan işler gözardı edilmiş, hiç kimse bunlardan bahsetmezken, söz konusu son derece çirkin ve mesnetsiz bir olaya gelince üzülerek görüyorum ki çok sayıda eğitimci bir araya gelmiş bu karalama kampanyasına ortak olmuştur. Biz bir sivil toplum kuruluşu olarak ilçe kaymakamımızın sonuna kadar yanında yer alacağız. Bir kez daha yapılan bu karalama kampanyasını kınıyor, sözde eğitimcileri bu gibi lüzumsuz işlerin çığırtkanlığını yapmak yerine eğitim adına projeler üretmelerini her şeyden önce bir vatandaş olarak bekliyorum" dedi.

Dülger, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

"Kaymakamımızın geldiği günden bugüne fen lisesine giren öğrenci puanını kıyaslasınlar sözde bu eğitimciler kaymakam bey gelmeden önce görevdeydiler. Herkes kendi işini yapsın görevlerini yapsın. Yapamıyorlarsa görevlerini edeplerince bırakıp gitsinler."

AdminAdmin