Sivas
Giriş Tarihi : 21-09-2015 17:47

“Hiç bir sendika buradaki yönetimin işlerine karışamaz”

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Gününde yaşanan serbest kıyafet tartışmasının ardından sendikanın karalama kampanyası başlattığı Kaymakam Ahmet Can Pınar’a, Belediye Başkanı Yılmaz Navruz sahip çıktı.

“Hiç bir sendika buradaki yönetimin işlerine karışamaz”

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Gününde yaşanan serbest kıyafet tartışmasının ardından sendikanın karalama kampanyası başlattığı Kaymakam Ahmet Can Pınar'a, Belediye Başkanı Yılmaz Navruz sahip çıktı. Belediye Başkanı Navruz konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, "Bahsi geçen konu oldukça çirkin ve son derece ahlaksız bir yakıştırmadır. İlçe Kaymakamımıza karşı başlatılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyorum. Bir eğitim camiasının böylesine çirkin bir kampanya ya imza atmasına ise hem şaşırdım hem de çok üzüldüm. İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Can Pınar toplumun her kesimi tarafından sevilen saygı gören değerli ve çalışkan bir şahsiyettir.

Böyle kirli ve kara bir lekenin onun ne şahsını ne de kişiliğini asla zedelemeyecektir. İlçemize geldiği günden bu yana eğitim adına, spor adına çok önemli başarılı projelere imza atmış ve kendisiyle son derece uyumlu bir çalışmamız olmuştur. Yapılan bu çirkin saldırıyı ve karalama kampanyasını kınıyor ve Kaymakamımızın sonuna kadar arkasında olduğumuzu kamuoyu ile paylaşıyorum. "dedi. Başlatılan çirkin kampanyanın eğitim camiasının üzerinde kara bir leke olarak kalacağını söyleyen Navruz,,"Bizler şu günlerde toplum olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerde başlatılan bu çirkin kampanya eğitim camiasının üzerinde kara bir leke olarak kalacaktır.

Bu sözde eğitimcilerin bir an önce girmiş oldukları yanlış yoldan dönmelerini talep ediyorum. Kaymakamımıza bu denli atıflarda bulunan kişilere sesleniyorum herkes haddini bilecek hiç kimsenin ilçemizi küçük düşürmeye hakkı yoktur. Gitsinler eğitimleriyle ilgilensinler böyle çirkin işlere kalkışanlar karşılarında Yıldızeli Belediye Başkanını bulur. Hepsine hodri meydan diyorum. Hiç bir sendika buradaki yönetimin işlerine karışamaz. Tekrar ediyorum herkes haddini bilecek. "diye konuştu.

AdminAdmin