Sivas
Giriş Tarihi : 09-09-2015 21:34

Ak Parti Gençler Şehitler İçin Mevlid-İ Şerif Okuttu

AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı Hakkari, Iğdır ve diğer illerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden polis ve askerler için Mevlid-i Şerif okuttu.

Ak Parti Gençler Şehitler İçin Mevlid-İ Şerif Okuttu

 

Hakkari, Iğdır ve diğer illerde yaşanan terör olayları nedeniyle AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı ikindi namazı sonrası Kale Cami'nde şehit olan polis ve askerler için Mevlid-i Şerif okuttu. Mevlid programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Okunan duanın ardından programa katılanlara gül suyu ve şeker ikram edildi.

 

Program sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, "22 günde 111 şehidimiz oldu operasyonlar sürüyor. Türkiye'de şuanda tarihin en büyük terör operasyonu sürüyor. Bir anda elli tane uçağımız birden havalanıyor. Ama bir kişide olsa on kişide olsa şehit verdiğimizde millet olarak yüreğimiz dağlanıyor. Bunun için kahraman güvenlik güçlerimizin yanında olmamız gerekiyor. Onlara moral desteği vermemiz gerekiyor. Onarla dua desteği vermemiz gerekiyor. Cenab-ı hakkın onlara yardım etmesini dilememiz gerekiyor.


Biz de AK Parti olarak bugün ikindi namazına müteakip Kale Cami'nde şehitlerimizin aziz ruhları için bir Mevlid tertip ettik. Sivas halkıyla beraber onlara dua ettik. Hem milli manevi birliğimizi güçlendirici hem de şehitlerimizin ruhlarını şad edici bir program düzenledik. Bağırıp çağırıp ortalığı yıkmak, provoke etmek, başkalarına zarar vermek, mallara zarar vermek, trafiği kesmek yerine onlara dualarımızla kalbimizle fiili olarak kahraman güvenlik kuvvetlerimizin yanında arkasında onların desteğinde olmamız lazım. Kaş yaparken göz çıkarmamamız lazım. Bizim millet olarak bir ve beraber olduğumuzu gösterip her halükarda kardeşliğin bu ülkede hakim olacağını bilerek kardeşliğimize zarar verici davranışlara girmeden terörle topyekün mücadele etmemiz lazım. Terörün son çırpınışıdır. Bu operasyonlar gerek Cumhurbaşkanımızın gerek Başbakanımızın beyan ettiği gibi sonuna kadar sürecektir. Terörün beli kırılana kadar terör silah bırakıp teslim olana kadar bu operasyon neye mal olursa olsun sürecektir" dedi.

 

 

 

AdminAdmin