Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 03-09-2015 22:16

ÜNİVERSİTE AGROSİVAS 2015 NASIL TANITILACAK?

Sivas Kongresi’nin 96. yıl dönümü etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 2.’si düzenlenen “AGROSİVAS" Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı açıldı.

ÜNİVERSİTE AGROSİVAS 2015 NASIL TANITILACAK?


2015 görüntüleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret Borsası, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Valilik, Belediye ile ilgili kuruluşların birlikte organize ettiği ve 4 gün süren fuarın; Sivas'ta tarım, hayvancılık ve gıda sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek, yeni teknolojileri üretici ve çiftçi ile buluşturmak, sektörel eğitimlerine katkıda bulunarak ilgilileri buluşturacağı kaydedildi.

 

2015 görüntüleri

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) geçen yıl “AGROSİVAS’2014” Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarında tanıtım standı açmıştı. CÜ Veteriner Fakültesi, CÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ve CÜ Sivas Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinin yer aldığı stantta ayrıca CÜ Teknokent yetkilileri bulunmuştu.

 

2015 görüntüleri

TBMM Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleşecek olan yarınki resmi açılış töreni öncesi incelemelerde bulunan Sivas Valisi Âlim Barut Cumhuriyet Üniversitesi’nin standını gezdi.

 

2015 görüntüleri

Cumhuriyet Üniversitesinin bir yıl içerisinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık anlamında önemli atılımlara imza attığı bilinirken,  bu süre içerisinde Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’nin 3500 m2 kapalı alana sahip son derece modern ve ülkemizdeki en donanımlı hayvan hastanelerinden biri olarak halkımızın hizmetine açıldığı bilinmekte. Bu anlamda AGROSİVAS 2015’te Cumhuriyet Üniversitesi’nin ilgili birimleri ile birlikte tam anlamıyla geçen seneden farklı, nasıl temsil edileceği, nasıl tanıtılacağı merak konusu. 


2015 görüntüleri

Fuara, Tarım, Hayvancılık ve Gıda sektörü ile ilgili 200'ün üzerinde kurum ve kuruluş katılacağı öğrenildi.

AGROSİVAS 2014 YILINDA CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ:

AdminAdmin