Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 30-08-2015 23:12

REKTÖR YARDIMCISI BUYRUK, CAMİ SÖYLENTİLERİNİ YALANLADI

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, cami yaptıracağı söylentilerini yalanlayarak, ‘’Babamızın, annemizin adına hem cami, hem okul yaptırmayı Allah nasip etsin. Ama ailecek bu yönde alınmış bir kararımız şimdilik yok’’ dedi.

REKTÖR YARDIMCISI BUYRUK, CAMİ SÖYLENTİLERİNİ YALANLADI

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, babası İhsan Buyruk adına Ahmet Turan Gazi Mahallesinde cami yaptıracağı söylentilerinden dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Böyle ulvi bir hizmeti yapmaktan mutlu olacağını ancak asılsız bir söylentinin vatandaşın boşuna beklentiye girmesine neden olacağını belirten Buyruk, ‘’Cami yapımıyla ilgili ailemin ve benim herhangi bir sözü olmadığı halde böyle bir haber ortaya çıktı. Tabi ki böyle yüce bir görevin üzerimize yüklenmesi çok güzel bir şey.

Fakat zamanı geldiğinde ebetteki yapılacaktır. Ancak bu haber üzerine değil ailem ve şahsımın ortak kararıyla olacak bir meseledir bu. Cami yapımıyla ilgili herhangi bir verilmiş söz yoktur. İlerleyen yıllarda Allah nasip edecektir. Hem cami yapımı hem de okul yapımıyla ilgili, babamızın adına annemizin adına yaptırmayı Allah nasip etsin.’’ dedi.. 

AdminAdmin