Ekonomi
Giriş Tarihi : 25-08-2015 19:53

YÜZYILLAR MARKALAR DERNEĞİ LANSMANINDA METİN AKÇA RÜZGARI ESTİ

Anadolu'nun halen faaliyette olan en eski et üretim ve yetiştirme çiftlii konumunda bulunan KARDEŞLER ENTEGRE ET ÜRETİM TEİSLERİ'nin 8. kuşak varislerinen VİLLA REAL Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akça, Yüzyıllık Markalar Derneği'nin, İstanbul Ticaret Odası Cemile Sultan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği tanıtım programına damgasını vurdu.

YÜZYILLAR MARKALAR DERNEĞİ LANSMANINDA METİN AKÇA RÜZGARI ESTİ

Anadolu'nun halen faaliyette olan en eski et üretim ve yetiştirme çiftlii konumunda  bulunan KARDEŞLER ENTEGRE ET ÜRETİM TEİSLERİ'nin 8. kuşak varislerinen VİLLA REAL Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akça, Yüzyıllık Markalar Derneği'nin, İstanbul Ticaret Odası Cemile Sultan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği tanıtım programına damgasını vurdu. 

 

Yüzyıllık Markalar Derneği 'nin, yerli ve yabancı turistler için mobil rehber niteliği taşıyan ve tarihi markaları bir araya getiren "Yüzyıllık Markalar Dijital Platformu" projesi, İstanbul Ticaret Odası'nın, geçtiğimiz günlerde alınan bir karrala alkollü içki yasağı konulmasıyla gündeme gelen Cemile Sultan Korusu Tessileri'nde kamuoyan tanıtıldı. 

Yüzyıllık Markalar Derneği 'nin, yerli ve yabancı turistler için mobil rehber niteliği taşıyan ve tarihi markaları bir araya getiren "Yüzyıllık Markalar Dijital Platformu" projesinin tanıtım toplantısına, Karaca'dan Güllüoğlu'na, Apikoğlu'ndan KOSKA'ya, Cemilzade'den Kardeşler Et'e kadar birçok ünlü firmanın temsilcisinin yanı sıra, VİLLA REAL Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akça, BALKAN HABER AJANSI ve GÜNDEM EKONOMİ İNTERNET EKONOMİ DERGİSİ Ekonomi Müdürü Birol Önderin, Anadolu Halk Mutfağı Gurmeler Platformu Mütevelli Heyet Üyesi Emekli Deniz Albay Orhan Erkahveci, TURİZMİN SESİ CEO'su Bora Özgen ve ALEMİDERYA CEO'su Nadia Yılmaz giib isimler de katıldı. 

Yüzyıllık Markalar Derneği 'nin, yerli ve yabancı turistler için mobil rehber niteliği taşıyan ve tarihi markaları bir araya getiren "Yüzyıllık Markalar Dijital Platformu"  ile ilgili tantım toplantısında en çok ilgiyi ise, Anadolu'nun halen faaliyette olan en eski et üretim ve yetiştirme çiftlii konumunda  bulunan KARDEŞLER ENTEGRE ET ÜRETİM TEİSLERİ'nin 8. kuşak varislerinen VİLLA REAL Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akça çekti. Birçok işadamı ile tanışıkrlığı bulunan ve gazeteclik mesleğini de eş meslek olarak yapan VİLLA REAL Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akça, bir yandan yüzyılı aşkın bir süre hizmet vermekte olan bir şirketin varisi, hem işadamı, hem de gazeteci-yazar sıfatıyla toplantının gözdesi oldu.

Bu arada,  Yüzyıllık Markalar Derneği 'nin, yerli ve yabancı turistler için mobil rehber niteliği taşıyan ve tarihi markaları bir araya getiren "Yüzyıllık Markalar Dijital Platformu"   adlı proje, ilk satlerden itibaren birçok kesim tarafından çok büyük beğeni, ilgi ve takdir topladı. 

 

SESİLYA TUANA SEFERİHİSARLIOĞLU/BALKAN HABER AJANSI

 

 
MASALCI - CEGUESE -MASALCI - CEGUESE -