Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 21-08-2015 00:22

HAFİK MYO ÖRNEK ALINACAK…

Sivas İmranlı Kaymakamı İshak ÇINAR, İmranlı Belediye Başkanı Pehlül İŞLEYEN ve Hafik Kaymakamı Abdullah ÖZADALI Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.

HAFİK MYO ÖRNEK ALINACAK…

 

Sivas İmranlı Kaymakamı İshak ÇINAR, İmranlı Belediye Başkanı Pehlül İŞLEYEN ve Hafik Kaymakamı Abdullah ÖZADALI Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi tarafından Hafik MYO’da yapılan yatırımları yerinde görmek üzere Hafik MYO'da bir takım incelemelerde bulundu.

 

Sivas İmranlı Kaymakamı İshak ÇINAR ve beraberindekiler Hafik MYO yöneticileri tarafından okul binası önünde karşıladı.

 

Ziyarette Sivas’ın İmranlı ilçesine yeni bir Meslek Yüksek Okulu binası yapılması planlandığı öğrenilirken, bu kapsamda Hafik MYO’nun projesi örnek alınacağı bildirildi.

 

Sivas İmranlı Kaymakamı İshak ÇINAR, “Bizim asli görevimiz vatandaşa hizmet etmektir. Bu bağlamda gerektiği yerlerde üniversite öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın taleplerini de devletimizin imkanları dahilinde elimizden geldiği kadarıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bakımdan İmranlıya yeni bir MYO binası kazandırmak için Hafik’e gelerek burada yapılan çalışmaları ve yatırımları birde yerinde incelemek istedik. Hafik MYO’nun farklı olduğunu çok duyduk yerinde görmek istedik, örnek almayı isteriz.  Gördük çok beğendik. Sonradan kurulan laboratuar ve konferans salonu, yemekhane, sosyal alanlar ve öğrencilerin, personelin daha rahat edebilmesi için yapılan yeni değişiklikleri çok beğendik . Tüm Yöneticilere kolaylıklar, öğrencilere başarılar diliyorum ve göstermiş oldukları bu yakın ilgi ve misafirperverlik içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Özellikle bu okulu üniversitemize kazandıran hayırseverlere, emeklerinden ötürü okul müdürü Prof.Dr. Mehmet Baktır ve özellikle Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.    

 

Yapılan incelemelerin ardından Kaymakam ÇINAR ve beraberindekiler okuldan ayrıldı.

 

Heyete Hafik MYO Müdür yardımcıları Öğr. Gör.İbrahim İŞCAN, Öğr.Gör.Hakan KILIÇ ve Yüksekokul Sekreteri Oğuz DEMİRKAYA okul hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

 

AdminAdmin