Sivas
Giriş Tarihi : 08-08-2015 18:31

Şehit Polisin Sivas'taki Baba Ocağına Ateş Düştü

Şırnak’ın Silopi ilçesinde önceki gün çıkan çatışmada ağır yaralanan ve hastanede şehit olan 24 yaşındaki Muhammet Onur Demir'in Sivas2'taki baba ocağında büyük üzüntü yaşandı.

Şehit Polisin Sivas'taki Baba Ocağına Ateş Düştü

Silopi'de PKK yandaşlarınca açılan hendekleri kapatmak için yapılan operasyon sırasında teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlı saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Batman'da şehit olan Muhammet Onur Demir'in Sivas'ta yaşayan ailesine acı haberi eve giden polisler verdi.

Ailenin bulunduğu binaya bayraklar asıldı. Haberi alan komşuları eve akın etti. Sefer-Kiraz Demir çiftinin 3 oğlundan ortancası olan Demir'in yaklaşık 1 yıl önce görevi başladığı ve ilk görev yerinin Silopi olduğunu öğrenildi. Şehit haberiyle sarsılan ailenin evinden ağıtlar yükseldi. Emniyet Müdürlüğünün tahsis ettiği araçlarla şehidin yakınları Diyarbakır'dan gelecek cenazeyi karşılamak üzere Sivas Nuri Demirağ Havalanı'na götürüldü.

Şehit polisin babası Sefer Demir'in belediyeden temizlik işçisi olarak emekli olduğu öğrenildi. Şehit polis Muhammet Onur Demir, yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

BİZLERDE EGEMEN GAZETESİ AİLESİ OLARAK ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ..

AdminAdmin