Sivas
Giriş Tarihi : 22-07-2015 03:10

SÜNNET ŞÖLENİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİ...

Sivas Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sünnet şöleni Cuma günü saat 18.00’de 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

SÜNNET ŞÖLENİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİ...



Sünnet şöleni öncesinde Hayat Ağacı Gıda Bankası’nda Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca’nın katılımı ile sünnet olacak çocuklara kıyafetleri dağıtıldı.

Bu yıl 26.’sı düzenlenecek olan Sünnet Şöleni öncesinde Sivas Belediyesi Gıda Bankası tarafından sünnet olacak çocuklara kıyafetleri dağıtıldı. Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve sünnet olacak çocuklar ile ailelerinin katıldığı törende çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Başkan Vekili Karaca, “İnancımızın ve kültürümüzün gereklerinden biri olan sünnet için Sivas Belediyesi tarafından bu yıl 26. Sünnet Şöleni düzenlenecek. 245 çocuğumuzun sünnet ettirileceği şölen öncesinde kıyafet dağıtımında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.”  ifadesini kullandı.

Erkekliğe ilk adımı atacak olan çocuklara ve ailelerine mutlu ve huzurlu bir hayat dileyen Başkan Vekili Karaca, “Cuma günü yapılacak olan şölene tüm Sivas halkını davet etti ve sünnet olan çocuklarımıza bisiklet de hediye edeceğiz.” dedi.

Başkan Vekili Karaca, daha sonra çocuklara sünnet kıyafeti giydirdi.

AdminAdmin