Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 17-07-2015 00:35

SİVAS’A VEDA EDEN VALİ YARDIMCISI VE KAYMAKAMLAR İFTARDA BULUŞTU

İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile başka il ve ilçelere tayini çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlar için iftar programı düzenlendi.

SİVAS’A VEDA EDEN VALİ YARDIMCISI VE KAYMAKAMLAR İFTARDA BULUŞTU

 

İftara Vali Âlim BARUT ve eşi Miyase BARUT’un yanı sıra; Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin SAĞIR Belediye Başkanı Sami AYDIN, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İRCAL, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK ve eşi Leman KOCACIK, Vali Yardımcıları Mustafa AYDIN, Ömer KALAYLI, Salih AYHAN, Turgay İLHAN ve M. Şerif OLCAŞ, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin AKŞİT ve İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN, protokol üyelerinin eşleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı.  İftar yemeği sonrası konuşma yapan Vali Âlim BARUT; “Tayin denince ayrılıkta içinde var. Her ayrılığın da bir başlangıç olduğunu düşünmemiz lazım. Ve bu başlangıca da iyi başlarsak güzel günlerin habercisi olduğunu bilmemiz lazım. Tayinleri çıkanlara hayırlı uğurlu dileklerinde bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Vali BARUT, konuşmasının sonunda Sivas’ta görev yaparken tayinleri çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, gittikleri yerlerde de başarılar diledi.

 

Sivas’ta kurum ve kuruluşlarla koordineli ve güzel bir ortamda görev yaptıklarını belirten Vali Yardımcısı Mustafa AYDIN ise “Çalıştığım süre içerisinde bizlere desteklerini esirgemeyen valimize, kıymetli eşlerine ve ilimiz protokolünün değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Başka il ve ilçelere tayini çıkan, Şarkışla Kaymakamı Davut GÜL, Doğanşar Kaymakamı Hakan KAFKAS ve Gemerek Kaymakamı Yusuf ÖZBEY günün anlam ve önemine dair birer konuşma yaptılar. Valimiz BARUT ve il protokolü İftar programın sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin