Gündem
Giriş Tarihi : 05-07-2015 21:54

Yeni Bir Eğitim Sitesi olan www.egitimdosya.com vazgeçilmez…

Eğitim çalışanları, veliler ve öğrenciler için www.egitimdosya.com vazgeçilmez kanaklar sunmaya devam ediyor.

Yeni Bir Eğitim Sitesi olan www.egitimdosya.com vazgeçilmez…

www.egitimdosya.com bir öğretmen ve bir grup öğrenci tarafından kurulan yeni bir eğitim sitesi kullanıcılarının eğitimle ilgili ihtiyaç duyulabilecek tüm dosyalara kolaylıkla erişebildiği bir fırsat sağlıyor.

Sitede neler Var?

Site içinde sürekli olarak güncellenen ve köşe yazılarının bulunduğu eğitim haberleri bölümü eğitim öğretimle ilgili herkes için faydalı olacak bir bölüm. Site içinde yerel haberler de yayınlayan haber bölümünün yanı sıra eğitimle ilgili eğlenceli ya da öğretici videoların bulunduğu bir bölüm bulunuyor.

En önemli bölümlerden biri ise dosya paylaşım bölümü. Bu bölümde özellikle tüm öğretmenlerin ihtiyaç duyduğu yıllık planlar, zümre toplantı tutanakları, yazılı soruları, rehberlik ve egzersiz çalışmaları planları ve  dökümanları gibi örnek bir çok dosya bulunuyor. Dosya bölümünde ayrıca YGS, YDS, LYS, KPSS gibi merkezi sınavlara hazırlanan öğrencilere kaynaklık edebilecek testler ve deneme sınavı örneklerine ulaşmak mümkün.

Site içine entegre edilmiş olan soru cevap bölümü , eğitim öğretimle ilgili bilmek istediğiniz şeyleri sorup konunun uzmanları tarafından sorunuzun yanıtlanmasını sağlamak için hazırlanmış bir bölüm.

Site içinde telif hakkı bulunan hiç bir dosyanın bulundurulmadığını öğrendiğimiz site yetkilisi ,2015 2016  yıllık planlarının MEB çalışma takvimi esaslarına göre şimdiden yapılmakta olduğunu, 2015 2016 zümre tutanaklarının ise şimdiden siteye yüklenmekte olduğunu ve çok yakında indirilmeye hazır olacağını belirtti.

Bir adım öne geçmek:

www.egitimdosya.com adlı sitede  diğer eğitim sitelerine nazaran daha kolay kullanımı ve basit dosya indirme sistemiyle bir adım öne geçecek gibi görünüyor. Entegre edilmesi planlanan online sınav ve tercih modülleri de tüm eğitim çalışanlarının ve öğrencilerin ilgisini çekicek diğer faktörler olarak görünüyor.

 

 

AdminAdmin