Gündem
Giriş Tarihi : 04-07-2015 12:03

MERVE DALAMAN YAZILARINA BAŞLADI

BALKAN HABER AJANSI ve Egemen Gazetesi'nin 'Siyaset Sosyolojisi' uzmanı konumunda bulunan Merve Dalaman, uzun süredir ara verdiği yazılarına yenden başladı.

MERVE DALAMAN YAZILARINA BAŞLADI

BALKAN HABER AJANSI ve Egemen Gazetesi'nin 'Siyaset Sosyolojisi' uzmanı konumunda bulunan Merve Dalaman, uzun süredir ara verdiği yazılarına yenden başladı. 


ABD'de, 'Siyaset Psiklojisi' alanında yaptığı doktorasını tamamladığı için, yaklaşık bir yıldır çok uzun arlıklarla yazdığı yazılarını yeniden yazma kararı alan Merve Dalaman, 'Siyasal Partilerde Liderlik Sultası'  başlığığ ile verdiği doktora tezini de kitaplaştırma kararı aldı. 


Yayınlandığı andan itibaren çok ses getiren yazısını, gerek yan tarafta bulunan yazarlar tablosundan, gerekse :


http://egemengazetesi.com/kose-yazisi/672/mhp-ve-basindaki.html


linkini tıklayarak okuyabilirsiniz...


Merve Dalan kimdir?


14 Ekim 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Merve Dalaman, Saint Joseph Lisesi’ni dereceyle bitirdikten sonra, sırasıyla ODTÜ Çevre Mühendislidği Şehir Planlamacılığı ve Ankara üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümleri’nden mezun oldu. İtalya’da ‘Kamusal Yatırımlar’, Kanada’da, ‘İşletmelerin Sosyo-Psikolojik Sorunları’, ABD’de ise ‘Gelişmete Olan Ülke Ekonomileri’ üzerine üç ayrı master programını bitirdi. 


2006 yılında, Dünya Çevre Bilinci Örgütü’nün kurucuları arasında yer alan Merve Dalaman, 2009 yılında UNESCO tarafınan, örgütün daimi üyeliğine seçildi. 


Son olarak New Gercity'de 'Siyaset Psikolojisi' alanında doktora programını tamamlayarak, 'Siyaset Doktoru' ünvanını kazanan Merve Dalaman, Türkiye'nin en iyi sağ parti kriterleme ve değerlendirme uzmanlarından brisi olarak kabul edilmektedir...


Halen bazı özel  üniversitelerde öğretim görevliliği de yapan Merve Dalaman, İnglizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rumca, İbranice, Portekizce, Arapça ve Farsça’yı ana dili gibi konuşmaktadır. 


Kendisini ayrıca yarı profesyonel ressam olarak tabir eden Merve Dalaman, ayrıca, ABD, Meksika, Portekiz, İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, İrlanda ve Japonya’da, ‘Dalamantalite’ seri başlıklı on iki ayrı sergide, toplam 432 yağlıboya, suulboya ve pastel tablosunu da sergilemiştir.





MASALCI - CEGUESE -MASALCI - CEGUESE -