Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 01-07-2015 00:50

DEMİRKAYA’DAN YOZGAT VE BOZOK ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET…

İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demirkaya Yozgat Lisesi'nde Almanca Öğretmeni olarak 1 yıl görev yaptığı Yozgat ilini ve orada yaşayan arkadaşlarını ziyaret etti.

DEMİRKAYA’DAN YOZGAT VE BOZOK ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET…

 

Geçtiğimiz günlerde Yozgat ilini ziyaret eden ve çeşitli temaslarda bulunan İGD Başkanı Oğuz Demirkaya Bozok Üniversitesi yeni  Rektörü Prof.Dr. Salih Karacabey ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın akrabası olan Bozok Üniversitesi'nin yeni Genel Sekreteri olarak görevlendirilen Yrd.Doç.Dr. Güsamettin Erdoğan'ı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Bozok Üniversitesi yeni Rektörü Prof.Dr. Salih Karacabey, “Yozgat dışında 200’ün üzerinde akademisyen bulunduğunu tahmin ediyoruz. Biz Eylül ayında bir program yaparak, il dışında yaşayan akademisyenleri Yozgat’ta misafir etmek istiyoruz. Bu akademisyenlerimize hem üniversitemizi tanıtmak hem de Yozgat ile bağlarını sağlamak arzusundayız. Üniversite olarak her zaman halk ile iç içe olmak istiyoruz. Bu sebeple önümüzdeki günlerde kurumlarımızla, sivil toplum örgütlerimiz ve esnaflarımızla üniversitemizin gelişimi, Yozgat’ın gelişimi konularında toplantılar yapıp, görüş alışverişlerinde bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Bu önemli temaslarda 2547 YÖK kanununun 40/b maddesine göre, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde görevli bir öğretim üyesinin de muhtemel olarak Bozok Üniversitesi’ne Rektör Yardımcısı olarak atanacağı öğrenildi.

 

Bozok Üniversitesi ziyareti sonrası Bozok Üniversitesi Hastanesini ziyaret eden Demirkaya burada ziyaretten 1 gün önce Hastane Başmüdürü olarak görevlendirilen daire başkanı Ömer Yılmaz’ı ziyaret etti ve başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Son olarak, Ensar Vakfı Yozgat Şube Başkanı Hüseyin Durusoy’u ziyaret eden Başkan Demirkaya, Şube Başkanı Hüseyin Durusoy ile görüş alışverişinde bulundu.

 

İGD Başkanı Oğuz Demirkaya Ramazan bayramı sonra farklı görüşmeler ve temaslar için tekrar Yozgat’a sürpriz ziyaretler gerçekleştireceği öğrenildi.

 



AdminAdmin