Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 29-06-2015 01:08

TEYO PEHLİVAN SİVAS’A GELİYOR…

Bazı önemli görüşmeler için geçtiğimiz günlerde şehir dışında bulunan İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz DEMİRKAYA daha önce Kanal7, Flash Tv’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran “Fıkralarla Türkiye” ekibinden tiyatrocu Cumhur Seval (Teyo Pehlivan) tarafından müjdeli bir haber aldı.

TEYO PEHLİVAN SİVAS’A GELİYOR…

Alınan bilgiye göre, Erzurum Atatürk Üniversitesi mezunu olan ve Oğuz Demirkaya’nın yaklaşık 25 yıldır tanıştığı dostu ve aynı zamanda bacanağı olan Cumhur Seval (Teyo Pehlivan) Kanal 7 ve Flash Tv’de yayınlanan “Fıkralarla Türkiye” adlı programın önümüzdeki yeni yayın döneminde tekrar yayın hayatına başlayacağını öğrendi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Emekli olan Cumhur Seval’ın (Teyo Pehlivan) aynı zamanda Erzurum Şehir Tiyatrosunun sahibidir. Sivas’ı sık sık ziyaret eden Cumhur Seval’ın (Teyo Pehlivan) özellikle baldızı olan Nezahat DEMİRKAYA’nın isteği üzerine Sivas ile ilgili bir tanıtım programı gerçekleştireceği bildirildi.

Cumhuriyet Üniversitesindeki gelişmeleri de Egemen’den yakından takip ettiği öğrenilen Teyo Pehlivan’ın yeni yayın dönemindeki ilk programında konu olarak Cumhuriyet Üniversitesini işleyeceğini bir fıkra yazacağını ve bunun Teyo Pehlivan olarak özellikle Cumhuriyet Üniversitesi Personeline ve Sivas halkına hediye edeceği öğrenildi…

AdminAdmin