Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-06-2015 03:48

ÜNİVERSİTE’NİN DAİRE BAŞKANLIKLARINDA NELER OLUYOR?

Cumhuriyet Üniversitesi Daire Başkanlıklarında bugünlerde neler yaşanıyor, neler oluyor, neler bitiyor kamuoyu tarafından merak edilmiyor değil!

ÜNİVERSİTE’NİN DAİRE BAŞKANLIKLARINDA NELER OLUYOR?


Soldan sağa; Ayhan Özdemir, Altan Özbek, Bahattin Keleş, Alptekin Yücel, Gülderen Bostancı,

Kulaktan dolma bazı bilgilere ulaşan kamuoyu, üniversite personeli gazetemiz kadrolarına ulaşarak merak edilenleri, gerçekleri öğrenmeye çalışıyor.

Üniversitenin idari özellikle akademik personeli merak ettikleri arasında en önde gelen Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve Yapı İşleri Daire Başkanlığında dönenler ile ilgili kulaktan kulağa dolaşan dedikoduların aslı.

Kamuoyu ve Üniversite Personeli tarafından merak edilen en büyük konu Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına (SKS) bağlı görev yapan geçmişte üniversite yönetimi tarafından Şube Müdürlüğü görev, yetki ve sorumluluklar ile donatılarak görevlendirilen Çetin Irmak’ın niye bütün görevlerinden şimdi ise el çektirildiği? (Havuz, Sosyal Tesis, çok amaçlı salon v.s.) kızağa alınan Çetin Irmak besyo spor salonunda bir yere görevlendirildi. 

Bunun öncesi sosyal tesiste görevli bazı bayan personelin farklı yerlere görevlendirildikleri edinilen bilgiler arasında. Ayrıca merak edilenler arasında SKS’ye bağlı bazı berberhane çalışanları hakkında yayılan dedikoduların aslı.

Üniversite personelinin elinde önemli video, görüntü ve ses kayıtlarının olduğu öne sürülürken, bu görüntülerin ve ses kayıtların çoktan yetkililere ulaştığı ve konu hakkında işlemin geç yapıldığı belki örtbas edilmeye çalışıldığı ifade ediliyor!

Konuyla ilgili önemli bilgilere ve özel belgelere sahip şahıslar önümüzdeki günlerde gazetemiz yetkileri ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulunacakları ve kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade ediyorlar.

Diğer daire başkanlıkları ile ilgili kimsenin bilmediği daha dedikodulara bile henüz malzeme olmayan önemli bilgiler yakında…

Gazetemizin 15 Şubat 2015 tarihinde yapılan haberin şimdi hatırlanması gereği duyulmuştur: 

Yine Üniversitenin “kara kutusu” olarak bilinen Voltran Gücü Yazım Ailesinin şahit olduğu SMS’ler içerisinde “üniversite” ibaresinin yer aldığı bir SMS’yi kurum bekası açısından kaçınılmaz görülmüş ve geçtiğimiz günlerde gazetemiz aracılıyla kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Şimdi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde yaşanan birçok faili meçhul olayların failleri ve bağlantıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.


Kimsenin özel hayatını,  kusurlarını ve tercihlerini kamuoyu önünde açıklamak, deşifre etmek, küçük düşürmek ya da rencide etmek, iyi niyetten uzak bir tavır sergilemek istemeyen Voltran Gücü Yazım Ailesi artık sınırların zorlandığını, çirkin, kabul edilmez olayların yaşandığını bu anlamda yetkilerden gereğinin yapılmasını bekliyor.

Aksi takdirde geri dönüşü olmayan bir batak içine düşülüp, karmaşık ve kaotik yapıların ortaya çıkmalarını sağlayan mekanizmanın devreye girmesi kaçılmaz olur düşüncesinde!

10 yıldır Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri ile anılan, bir Marka değeri taşıyan Egemen Gazetesi (www.egemengazetesi.com) onlarca yerel ve ulusal düzeyde görev yapan önemli bürokratları, siyasileri, şahsiyetleri, isimleri, akademik ve idari personeli, yazarları, çizerleri, yaygın basında görev yapan önemli kişiler ile dostluk kurmuş, güven vermiş, gönüllerini kazanmıştır, bünyesine katmıştır.

Tamamı bu vatanın dürüst, vatansever, anasından helal süt emmiş evlatlarını barındıran ve hiçbir ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi görüş, etnik köken, mülkiyet ayrımı taşımayan bu kutsal oluşum koltuk sevdalısı değil dava, memleket, vatan, kurum sevdalılarıdır.

Özenle seçilmiş bu kadrolar, daha önceller birlikte anılan, zaman içerisinde, tünele girince korkan, saklanan, sıkıntıya girince kaçan, şahsi menfaatleri, çıkarları gözetenlerden, güç, şan, şöhret, yaptırım peşinde koşanlardan, güven vermeyenlerden arınmış, ayıklanmış olarak yoluna güçlenerek devam etmektedir.

Zaman içerisinde bu kutsal oluşuma bazı çirkin ayak oyunları ile sekte, balta vurmak isteyenler, parçalamak isteyenler, susturmak isteyenler, ayırmak isteyenler, korkutmak, yıldırmak isteyenler bugünlerde yine anladılar ki başarı gösteremediler, hedeflerine ulaşamadılar.

Necip Fazıl KISAKÜREK’in dediği gibi;  “Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; hem yolunu kaybedersin hem dostunu”

AdminAdmin