Sivas
Giriş Tarihi : 23-06-2015 21:53

Sivas'ta Silah konuştu!...

Sivas'ta iki kişi arasında çıkan, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada, 1'i tesadüfen yoldan geçen olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Sivas'ta Silah konuştu!...

 

Sivas'ta iki kişi arasında çıkan, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada, 1'i tesadüfen yoldan geçen olmak üzere 3 kişi yaralandı.

 

Olay 16.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki 4 yol kavşağında meydana geldi. Cadde üzerinde pastane işleten 34 yaşındaki Bahadır Yarış, işyerine gelen ve aralarında husumet bulunan kahve işleten 27 yaşındaki Furkan Gür ile tartışma yaşadı. Türtışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, bıçak çeken Gür, Yarış'ı göğsünden yaraladı.

Bu sırada üzerinde bulunan tabancasını çeken Bahadır Yarış, peş peşe tetiğe bastı. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Furkan Gür ile o sırada kaldırımdan geçen 31 yaşındaki Vural Karasu yaralandı. Sırtına 3 kursun isabet eden Furkan Gür ambulansla Medicana Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Bahadır Yarış ile Vural Karasu ise Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Bıçakla yaralanan Bahadır Yarış ile silahla vurduğu Furkan Gür'ün durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Yoldan geçerken sol ayağına kurşun isabet eden Vural Karasu'nun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

POLİS KALABALIĞI DAĞITMAKTA ZORLANDI

Kentin en işlek caddelerinden biri üzerinde meydana gelen olay sonrasında kalabalık toplandı. Kalabalığın yoğunluğu nedeni ile sağlık ve polis ekipleri hareket etmekte zorlandı. Yoğun kalabalık arasında yaralılar güçlükle ambulanslara alınarak hastaneye götürüldü. Polis ekipleri kalabalığı dağıtmak için uzun süre çaba gösterdi. Çevreye dağılan mermi kovanlarını bulmakta da zorlandı. İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


AdminAdmin