Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 19-06-2015 18:18

İL MİLLİ EĞİTİM DANIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

2014- 2015 yılı eğitim-öğretim hizmetlerinin ilimiz düzeyinde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar hakkında ve eğitim- öğretim yılını değerlendirmek amacıyla düzenlenen İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı, Vali Âlim BARUT’un başkanlığında gerçekleştirildi.

İL MİLLİ EĞİTİM DANIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Öğretmenevi‘nde gerçekleştirilen toplantıya Valimiz Sayın Âlim BARUT’un yanı sıra; Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin SARI, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR ve ilgili protokol üyeleri katıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR’ın sunumunun ardından toplantıda konuşan Vali Âlim BARUT; “Geçmişi değerlendirip geleceğe bakmak için buradayız. Geride bıraktığımız başarılı bir eğitim - öğretim yılında görev alan bütün eğitim camiasına teşekkür ediyorum. Başarıya ulaşmak tabi ki yeterli değil. Bu başarıyı sürekli hale getirmemiz gerekiyor. Bunun için bir arada bulunuyoruz. Geleceğimiz öğretim kadrolarının elinde. Bu çocuklar, gençler büyüyecekler ve bizim bulunduğumuz yerlere gelecekler. Sadece okulda verilen eğitimden ziyade öğrencilerimizin hayata hazırlanması esastır. Başarı elde edebileceğine kendisini inandırır çocuklar yetiştirmemiz esastır. Bizim şehrimiz tarih, kültür ve yetiştirdiği mümtaz şahsiyetler açısından kimliğini, kişiliğini ispat etmiş güzel bir yer. İlimizde yetiştirdiğimiz çocuklarımızın, Sivas’ımızın geleceğine sahip olacak bireyler olarak yetişmesi gerekir.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından son buldu.

AdminAdmin