Gündem
Giriş Tarihi : 13-06-2015 12:53

MHP'li Meral Akşener'den Bahçeli'ye cevap!

Twitter'da isminin Meclis Başkanlığı için geçmesi nedeniyle MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sert tavır aldığı Meral Akşener'de büyük şaşkınlık hakim.

MHP'li Meral Akşener'den Bahçeli'ye cevap!

MHP'de, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ninMHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener için, "Sanırım Akşener kaybetti. MHP'de hep Akşener Akşener demek edepsizlik" ifadesini kullanması büyük yankı yarattı.

BAHÇELİ RAHATSIZ OLDU

MHP, Bahçeli'nin Akşaner hakkında Milliyet'e yaptığı açıklamanın yankılarıyla çalkalanıyor. Edinilen bilgilere göre Bahçeli, Twitter ortamında seçim öncesinde başlayan ve 7 Haziran tarihi sonrasında gittikçe yoğunlaşan Akşener'in TBMM Başkanı olacağına ilişkin mesajlardan rahatsız oldu. Akşener'in bu tweet'lere karşı herhangi bir tavır almaması da rahatsızlığı tırmandırdı.

ŞANSLARI KALMADI

Bahçeli, Akşener'e ilişkin düşüncelerini MHP Başkanlık Divanı'nda açıkladı. TBMM Başkanlığı için MHP'ye sıcak gelen ismi destekleyeceklerini ancak uzlaşı olmazsa kendi adaylarını çıkaracaklarını dile getiren Bahçeli, twitter'da dolaşan isimlerin Meclis Başkanlığı şansını kaybettiğini belirterek, divan üyelerine bu sözleri muhataplarına iletebileceklerini söyledi.

AKŞENER: DAHLİM YOK

Akşener kanadında ise büyük şaşkınlığın hakim olduğu öğrenildi. Bahçeli'nin açıklamalarını gazetelerden öğrenen Akşener'in yakın çevresinde isminin twitterda dolaştırılmasının bilgisi dışında olduğunu ve "dahlim yok" dediği öğrenildi.

Twitter'da yazdığı her mesajı özenle seçen Akşaner'in, retweet ettiği mesajların da içeriği konusunda dikkat ettiğini, sadece Genel Başkan Bahçeli'nin mesajları dışında çok gerekli olmadıkça retweet yapmadığı bildirildi. Akşener'in söylenti çıkmaması için attığı mesajlar yanında yaptığı görüşmelere de dikkat ettiği de dile getirildi.

SİNAN OĞAN DA TOPUN AĞZINDA

Bu arada Bahçeli milletvekili adaylığı sürecinde üzerini çizdiği isimlerden eski Iğdır Milletvekili Sinan Ogan'ın da ihracını istediği kaydedildi.

AdminAdmin