Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-06-2015 00:20

C.Ü.’YE ”BURASI! YOUTH STORE” MI AÇILIYOR!

“Youth Store” Cumhuriyet Üniversitesine (C.Ü.) mağazamı açıyor?

C.Ü.’YE ”BURASI! YOUTH STORE” MI AÇILIYOR!

Gazetemiz Cumhuriyet Üniversitesi Başmuhabiri tarafından edinilen bilgilere göre, bir İstanbul Firması olan Youth Holding tarafından “Burası! Youth Stores” adında olan ve sözde bir Gençlik Perakendeciliği zinciri olan bir mağazanın Cumhuriyet Üniversitesi külliyesi içinde açamak istediğini öğrendi.

Birkaç üniversitede benzer mağazalarının bulunduğu öğrenilen Youth Holding’in bugünlerde Cumhuriyet Üniversitesi yetkilileri ile anlaşmaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.

Prefabrik, konteynır benzeri basit metal aksamların biraraya getirilmesi ile oluşan yapının yaklaşık 150 metre kare büyüklüğünde olduğu ve çatısında bir kafe bulunacağı ifade edildi.

Firmanın hedef kitlesi arasında düşük bütçelerle günün değişen şartlarını yakalamaya çalışan, geleceğe hazırlanan öğrenciler olduğu öğrenildi.

Üniversite muhabirlerimizin edindiği bir başka bilgiye göre ise, “Burası Youth Store’ların” en önemli sözde faydalarından lüksü demokratikleştirmek, ulaşabilir kılmak adına, fırsat eşitliğini sağlanması olduğu, özel finansman yöntemleri ile gençlerin, öğrencilerin yüksek fiyatlı ürünleri bu mağazadan kiralama yöntemi ile sahip olabileceği ifade edilmektedir!

AdminAdmin