Sivas
Giriş Tarihi : 24-05-2015 20:58

BAHÇELİ BUGÜN SİVAS’TA

Seçim çalışmaları kapsamında mitinge katılmak üzere bugün Sivas’a gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Sivaslılara seslenecek.

BAHÇELİ BUGÜN SİVAS’TA

7 Haziran seçimleri heyecanı Sivas’ta da giderek artıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli İttifak Liderleri Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici’nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Dr. Devlet Bahçeli de miting gerçekleştirmek üzere Sivas’a gelecek. Yozgat’tan karayolu ile Sivas’a gelecek olan Bahçeli saat 17:00’de Kent Meydanı’nda Sivaslılara hitap edecek.

Devlet Bahçeli’nin katılacağı mitinge tüm Sivas halkını davet eden MHP İl Başkanı Ragıp Özkan, mitinge yoğun bir katılımın olacağını düşündüklerini söyledi. Miting alanındaki çalışmalara büyük önem verdiklerini ve çalışmaların 2 ün öncesinden başladığını ifade eden Özkan, ‘partimize ve genel başkanımıza yakışır bir şekilde alan süslemelerini yaptıklarını dile getirdi.

Öte yandan miting alanı süsleme çalışmaları parti ve ülkü ocakları üyeleri tarafından gece geç saatlere kadar sürdü. Bu seçimlerde iyi bir organizasyonla çalışmalarını sürdüren MHP’nin gezici billboardları da dikkat çeken çalışmaları arasında yer aldı. Bisikletler arkasına yerleştirilen bilboardlarla çalışmalar renklendirildi.

AdminAdmin