Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 21-05-2015 23:10

ULAŞ’TA ÖĞRENCİLER SEVİNDİRİLDİ…

(Özel Haber) Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Sivas Belediye Başkanlığı ve Sende Gülümse Sosyal ve yardımlaşma derneğinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte Sivas'ın Ulaş ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine unutamayacakları bir gün geçirdi.

ULAŞ’TA ÖĞRENCİLER SEVİNDİRİLDİ…

Sende Gülümse Derneğinin organizesiyle yapılan etkinlikte önce öğrencilere, Sivas Belediye Başkanlığı Tiyatro topluluğu tarafından gösteri düzenlendi.

 

Bülent Olgun’un derleyip sahneye uyarladığı “Barış Ülkesi” adlı oyun öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi. Tiyatro gösteriminin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği tarafından 220 öğrenciye Ağız ve Diş taraması yapıldı ayrıca öğrencilere diş macunu ve fırçası dağıtıldı ve diş fırçalama eğitimi verildi.

 

Ulaş Kaymakamı Yusuf Cankatar, ilçelerinde böyle bir etkinlik düzenleyen Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine, Sivas Belediyesine ve Sende Gülümse Derneğine teşekkür etti.

 

Dernek olarak özellikle okullardaki gençlere yönelik sosyal faaliyetlere önem verdiklerini söyleyen Sende Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Pehlül Polat “Derneğimiz sadece ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmıyor. Gençlerimize ve okul çağındaki çocuklarımız için çeşitli etkinlikler yaparak onları topluma daha çabuk ve kolay adapte olmalarına vesile oluyoruz. Ulaş’taki etkinliğimizde bize destek olan Sivas Belediye Başkanlığı Tiyatro topluluğuna, Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine ve Dekan Vekili Prof.Dr. Sami Hizmetli’ye başta olmak üzere Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Giray Bolayır’a, Pedodonti Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Murat Ünal ve öğretim elemanlarına, öğrencilere, personele, aracı olan emeği geçen, vesile olan destekleri bulunan herkese ve yakın ilgilerinden dolayı Ulaş Kaymakamı Yusuf Cankatar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Polat, önümüzdeki hafta içerisinde de Yıldızeli Yavu Beldesinede benzer bir etkinlik düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

İnternet Gazeteciler Derneği (İGD)


AdminAdmin