Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-05-2015 20:49

“AİLE İÇİ İLİŞKİLER” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra GÖLBAŞI tarafından “AİLE İÇİ İLİŞKİLER” konulu konferans.

 “AİLE İÇİ İLİŞKİLER” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Esentepe Mahallesi Hanımlar Evi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Vali Alim BARUT’un eşi Miyase BARUT’un yanı sıra; Belediye  Başkanı Sami AYDIN’ın Eşi Yurdagül AYDIN, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI’in Eşi Nilgün KALAYLI, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin AKŞİT’in Eşi Funda AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN’ın Eşi Kadime ÇALIŞKAN, bayan kursiyeler ve gönül elçileri katıldı.

 


Açılış konuşmasını yapan Hanımlar Evi İdari Sorumlusu Semra ERDEMCİ, düzenlenen konferans ile bayan kursiyerlerimize aile içi ilişkiler konusunda bilinçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

 

Daha sonra bayan kursiyerlere ‘Aile İçi İlişkiler’ ile ilgili konferans veren Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra GÖLBAŞI, “Aile toplumun temel taşıdır. Toplumun aile yapısı ne kadar sağlam olursa, o toplum da o kadar güçlü olur. Uyumlu bir ortamda büyüyen ve gelişen çocuk, sağlıklı ve güçlü bir insan olarak topluma katılır. Bu da toplumun sağlam ve güçlü olmasına katkı sağlar.”dedi.

 

 

Verilen konferansın ardından Miyase BARUT, ‘Anneler Günü’ pastasını keserek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.


AdminAdmin