Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 09-05-2015 22:55

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN SEVGİ EVLERİ’NDE “ÇOCUK ŞENLİĞİ” DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde yaşayan çocuklarımıza yönelik ‘Çocuk Şenliği’ düzenlendi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN SEVGİ EVLERİ’NDE “ÇOCUK ŞENLİĞİ” DÜZENLENDİ


Çocukların zihinsel ve ruhsal gelişimlerini desteklemek amacıyla hazırlanan etkinliklere; Vali  Âlim BARUT’un Eşi Miyase BARUT, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI’nın Eşi Nilgün KALAYLI, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk KOCACIK’ın eşi Leman KOCACIK, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN’ın Eşi Kadime ÇALIŞKAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan AYKUT, Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri ve Gönül Elçileri katıldı.

 

Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Çocuk Şenliği’  programı kapsamında uçurtma etkinliği, çıkartma boyama, sokak oyunları, sportif etkinlikler ve müzikli eğlenceler düzenlendi. Son derece renkli görüntülere sahne olan etkinliklerde Sevgi Evleri çocukları gönüllerince eğlendi.

 

Çocuklar ile yakından ilgilenerek yaptıkları çalışmaları inceleyen protokol eşleri, ayrıca Sevgi Evleri’nde görevli bakıcı annelerle de bir süre sohbet etti.

 

Daha sonra protokol eşleri tarafından Sevgi Evleri bahçesine sebze fidesi dikildi.

 

 

Program, Çocukların balonlarını hep birlikte havaya salması ve toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.


AdminAdmin