Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 07-05-2015 19:57

BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE AÇIK ÇEK...

Cumhuriyet Üniversitesi’nde bulunan Haticetü’l-Kübra Kız Öğrenci Yurdu’nu Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın ziyaret etti.

BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE AÇIK ÇEK...

 

Cumhuriyet Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin daveti üzerine Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın, Haticetü’l-Kübra Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Aydın ve eşi Yurdagül Aydın, yaşanan sıkıntıları ilk ağızdan dinleme fırsatı buldu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Sivas ile ilgili değerlendirmelerde bulunan öğrenciler, Sivas'ın çok güzel bir şehir olduğunu belirterek ilçelerde bulunan tarihî eserleri de görmek istediklerini dile getirerek bunun için Başkan Aydın’dan destek istediler.

 

Başkan Aydın da “Öğrencilerin Sivas için önemli olduğunu belirterek sizler bizim gönül elçilerimizsiniz, sizlerin Sivas’tan mutlu ayrılması hedefimiz ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sizin talebinizi dikkate alacağız ve bunun için bir çalışma yapacağız.” dedi.

Üniversite içerisinde yaşanan ulaşım sorununu da dile getiren öğrencileri dinleyen Başkan Aydın, Toplu Taşımadan Sorumlu Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı’yı da toplantıya davet ederek yaşanan sıkıntılar ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Aydın’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren yurt müdürü Sema İşcan, “Yoğun mesainizde bizleri de kırmayıp ziyaretimize geldiğiniz için sizler çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Başkan Aydın da “Öğrencilerimizi ziyaret ettik. Hem Sivas ile hem de yaşadıkları sorunlarla ilgili birçok konuyu konuştuk, gereken desteği öğrencilerimize vereceğiz. Biz öğrencilerimizi önemsiyoruz, burada en iyi eğitimi alıp ülkemize hizmet edecekler. Sivas’ı iyi tanıyıp ilimizin tanıtım elçileri olacağını düşünüyoruz. Toplu taşıma sorunu başta olmak üzere yaşadıkları sıkıntıları en kısa sürede çözeceğiz. Bizden öğrencilerimize açık çek, hangi sorunları varsa en kısa sürede bizi arayabilirler. Biz onlara hizmet etmekten mutlu olacağız.” ifadesini kullandı.

Program sonrasında öğrenciler ve yurt çalışanları Başkan Aydın’la fotoğraf çektirmek için âdeta yarışa girdiler.

AdminAdmin