Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-04-2015 18:11

KOCACIK, MUHTARLAR DERNEĞİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI…

Kılavuz Oğuzlar Parkı semt parkı içerisinde Sivas Muhtarlar Derneği hizmet binasının açılışına Vali Alim BARUT’ un yanı sıra; Belediye Başkanı Sami AYDIN, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI, Vali Yardımcısı (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri) Salih AYHAN, Vali Yardımcısı Mehmet Şerif OLCAŞ, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Ertan Buyruk ve Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz, Siyasi Partilerin Milletvekilli Adayları, İl protokolü ile çok sayıda muhtar ve vatandaş katıldı.

KOCACIK,  MUHTARLAR DERNEĞİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI…

  

Kılavuz Oğuzlar Parkı semt parkı içerisinde Sivas Muhtarlar Derneği hizmet binasının açılışına Vali Alim BARUT’ un yanı sıra; Belediye Başkanı Sami AYDIN, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI, Vali Yardımcısı (İl Özel İdaresi Genel Sekreteri) Salih AYHAN, Vali Yardımcısı Mehmet Şerif OLCAŞ, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Ertan Buyruk ve  Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz, Siyasi Partilerin Milletvekilli Adayları, İl protokolü ile çok sayıda muhtar ve vatandaş katıldı.

 

Muhtarlık hizmetinin, resmi kurumlara ulaşmanın ilk adımı olduğunu belirten Vali Alim BARUT:’’ Muhtarlık ilk adım, vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmaktadır. Halkımızın ihtiyaçlarının bizlere ulaşmasında rol oynayan, tarihi çok eskilere dayanan muhtarlık hizmetlerinin daha kaliteli, daha hızlı olması için muhtarlarımızın da müessesine ihtiyacı olmaktadır. Bu ihtiyacı karşılayan belediyemize teşekkür ediyorum.’’dedi.

 

Belediye Başkanı Sami AYDIN ise Muhtarlık hizmet binasının Sivas’ın 65 mahallesine hayırlı olmasını ifade etti.

 

 

Program, Sivas Belediyesi Mehteran Takımının sunduğu gösteri ve açılış kurdelesinin kesilmesi  ile sona erdi.





AdminAdmin