Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 08-04-2015 18:26

PROTOKOL EŞLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Protokol eşleri, Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sivas huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

PROTOKOL EŞLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

 

Huzurevinde kalan yaşlılarla yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını soran protokol eşlerinden oluşan heyet huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet etti.

 

Ziyarette huzurevi sakinleri ise, protokol eşlerinin kendilerini ziyaretinden dolayı duydukları mutluluklarını dile getirdiler.

 

Ziyaret sonunda protokol eşleri, huzurevinde kalan yaşlılara sağlıklı yaşam temennisinde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İhramcızâde İsmail Hakkı TOPRAK Huzurevi'nde gerçekleştirilen ziyarette, Vali Âlim BARUT'un Eşi Miyase BARUT,  Garnizon ve 5.Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin SAĞIR’ın Eşi Asiye SAĞIR, Belediye Başkanı Sami AYDIN’ın Eşi Yurdagül AYDIN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK’ın Eşi Leman KOCACIK, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI’nın Eşi Nilgün KALAYLI, İl Jandarma Komutanı J. Albay Okçin AKŞİT’in Eşi Funda AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN’ın Eşi Kadime ÇALIŞKAN, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Hasan AYKUT, huzurevi sakinleri, polis eşleri ve gönül elçileri de yer aldı.

AdminAdmin