Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 23-03-2015 22:11

REKTÖR KOCACIK AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASINA KATILDI

Sivas’taki STK’lar, Dernekler ve Vakıflar, Sendikalar Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde Ak Parti tarafından 7 Haziran Genel seçimleri için fikir verecek olan temayül yoklamasına katıldılar.

REKTÖR KOCACIK AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASINA KATILDI

 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde yapılan temayül yoklamasında 9 sandıkta, 81 sendika, 834 dernek ve 31 vakıf katıldı.

 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde yapılan temayül yoklamasında Sivas’ın STK Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Başkanı olarak oyunu kullandı.

 

Ak Parti temayül yoklamasında aday adayları tarafından büyük bir sevinçle, samimiyetle karşılanan, bir anda herkesin ilgi odağı olan Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık’ın Üniversite Vakfı Başkanı olarak oyunu kullanırken, STK temsilcileri ve aday adayları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Üniversite Vakfı Genel Sekreteri olarak görev yapan Prof.Dr. Mehmet Baktır da Ak Parti temayül yoklamasına katılarak oyunu kullandığı.

 

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Gökhan Gökçe ve yardımcısı Prof.Dr. Kenan Kaygusuz Üniversite Spor Kulübü (CÜSK) olarak oylarını kullandıkları görüldü.

 




 

 













AdminAdmin