Sivas
Giriş Tarihi : 23-03-2015 15:58

YAŞLILAR HAFTASI NEDENİYLE HUZUREVİ SAKİNLERİNİ ZİYARET EDİLDİ

İl protokolü '18-25 Mart Yaşlılar Haftası' kapsamında düzenlenen programda Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

YAŞLILAR HAFTASI NEDENİYLE HUZUREVİ SAKİNLERİNİ ZİYARET EDİLDİ

 

Huzurevinde kalan yaşlılarla yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını soran Vali Âlim BARUT ve il protokolü huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet etti.

 

Ziyarette huzurevi sakinleri ise, Vali Âlim BARUT ve il protokolünün kendilerini ziyaretinden dolayı duydukları mutluluklarını dile getirdiler.

 

Renkli görüntülere sahne olan programda; Vali BARUT, huzurevi sakinlerinin yapmış oldukları el işi sergisini gezdi ve yaşlılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İhramcızâde İsmail Hakkı TOPRAK Huzurevi'nde gerçekleştirilen programa; Vali Âlim BARUT ve Eşi Miyase BARUT Hanımefendi'nin yanı sıra; Belediye Başkanı Sami AYDIN  ve Eşi Yurdagül AYDIN, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI ve Eşi Nilgün KALAYLI, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan AYKUT, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali ERKUL, ilgili kurum müdürleri, basın mensupları, yaşlılarımız, huzurevi çalışanları ve çok sayıda davetli yer aldı.

 

 

AdminAdmin