Sivas
Giriş Tarihi : 13-03-2015 23:53

ÜSTÜNDAĞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

Büyük Birlik Partisi Sivas Milletvekili Aday Adayı Meryem Üstündağ parti binasında adaylığını açıkladı.

ÜSTÜNDAĞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

25 Mart 2009 yılında Şehit olan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erhan Üstündağ’ın eşi Mimar Meryem Üstündağ parti binasında adaylığını açıkladı.   

Meryem Üstündağa Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Uğur Bulutta eşlik etti.  

Meryem Üstündağ “Bilindiği üzere Türkiye yeni bir seçim atmosferine girmiştir. Bu seçimin de şekil olarak öncekilerden pek farkı yoktur. Ancak amaç ve içerik açısından daha önce tecrübe etmediğimiz bir sonuçla karşılaşabiliriz. Hatta Türkiye’miz için son seçim dahi olabilir.     

“Çözüm Süreci” adı altında yasallaştırıldığı ve de millete içselleştirmeye çalıştığı bir gaflet oyunudur. “Başkanlık Sistemi” adı altında, yaşamaya yürütmeye ve yargıya hâkim olma hayali, diktatörlük ütopyası be bu karmaşada şirazesinden çıkmakta olan ekonomideki makro dengeler ve mikro sapmalar sonucu yol ayrımına gelmiş ülke ve ülke insanı…       

Bugün Ülkemiz kendi potansiyeli ve değerleri üzerinde çıkartılan yıpranmakta, kör dövüşünde yorulmakta içerde ve 

İnsanlarımız kamplara bölünmektedir.       

Enerjilerini beyhude, uğraşlarda tüketmektedir.

Toplum artık siyah ve beyaz tonlu iki yerde durmaktadır.  

Bu manzara her Türk evladının olduğu gibi beni de endişeye sevk etmekte, gelecekte çocuklarımız ve gençlerimiz adına

kaygılandırmaktadır.İşte bu kötü durumdan ülkemizin bir an önce çıkması adına bir sözüm olduğuna inandığım için bugün burada Büyük Birlik Partisinden milletvekili olmak için aday adaylılığımı açıklamış bunuyorum. Eşim Erhan Üstündağ’la şehit olan Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, Pilot Kaya İstektepe ve Gazeteci İsmail Güneşi rahmetle anıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, bizleri utandırmasın” dedi.

AdminAdmin