Sivas
Giriş Tarihi : 11-03-2015 02:10

KAMU-SEN ÜYELERİNE MEDİCANA’DA İNDİRİMLİ HİZMET

Kamu-Sen İl Temsilcisi Nurullah Albayrak ve Yönetim Kurulu, Medicana Sivas Hastanesi yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi

KAMU-SEN ÜYELERİNE MEDİCANA’DA İNDİRİMLİ HİZMET

Sendika üyelerinin, dünya standartlarında çağdaş sağlık hizmetini İç Anadolu’ya taşıyan Medicana Sivas Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanmasını sağlayacak bir anlaşma imzalanan kahvaltıda karşılıklı beklentiler ve iyi niyetler paylaşıldı.

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü H. Ozan Yaşar, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada, “Medicana Sağlık Grubu olarak öncelikle güven duygusu temelinde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Hastane personeli olarak hasta haklarını ön planda tutan hizmet anlayışımızı Sivas’a getirdik ve çalışmalarımıza bu yönde devam edeceğiz. Kamu-Sen üyelerini güvenilir sağlık hizmeti ile buluşturmak amacıyla yaptığımız bu anlaşma kapsamında üyeler ve birinci dereceden yakınları sağlık hizmetinden indirimli olarak faydalanabilecek.” dedi.

Yaşar,  hasta kabul etmeye başlayan yeni doktorlarla ilgili de bilgi verdi ve artık hastaların Sivas dışına gitmelerine gerek kalmadığını belirtti. Yaşar; Kardiyoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Göğüs Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, İç Hastalıkları bölümlerinde yeni başlayan doktorlarla hekim kadrosunu geliştirdiklerini ve halkın gereksinimleri doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yaşar bu kapsamda; Kayseri’de başarılı operasyonlar gerçekleştiren Opr. Dr. Hasan Uzer’i, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 5 yıl içerisinde 2 bin 500 anjiyo gerçekleştiren Kardiyoloji Uzmanı Dr. İsmail Erdoğu’yu, uzun yıllar boyunca Medicana ailesinde çalışan C. Deniz Yorgancılar’ı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdulkadir Yıldırım’ı, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meryem Timüçin’i, Medicana Sivas ailesine dâhil ettiklerini açıkladı. Yaşar, ayrıca Sivas’ta çeşitli sağlık kuruluşlarında uzun yıllar başarılı operasyonlar gerçekleştirmiş olan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Nurettin Bolat ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Turan Taş’ın da Medicana Sivas Hastanesi bünyesinde çalışmaya başladıklarını vurguladı.

Kamusen Başkanı Nurullah Albayrak ise ulaşım yetersizliği sebebiyle sanayinin gelişemediği Sivas’ta yapılacak ulusal yatırımların şehrin gelişimine katkıda bulunacağını söyledi. Medicana Sivas Hastanesi’nin faaliyet göstermesiyle birlikte sağlık gereksinimleri için çevre illere gidilmesine gerek kalmadığını belirten Albayrak, Sivas’ta büyük bir kitleyi oluşturan Kamu-Sen üyelerinin, kaliteli, modern ve güvenilir sağlık hizmetini almasını sağlayan bu anlaşmanın her iki taraf açısından önemli olduğunu dile getirdi.

AdminAdmin