Sivas
Giriş Tarihi : 05-03-2015 23:15

“SENDE GÜLÜMSE” HAYALLERİNİ GERÇEK ETTİ…

Yaklaşık bir yıl önce kurulan ve yaptığı sosyal içerikli çalışmalarla adını Sivas’ta kısa sürede duyuran “ Sende Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” önceki gün iki ihtiyaçlı ailenin daha yüzünü güldürdü.

“SENDE GÜLÜMSE” HAYALLERİNİ GERÇEK ETTİ…

Sivas Merkez ve birçok ilçede ihtiyaçlı ailelere yönelik yardım çalışmaları yapan Sende Gülümse Derneği önceki günde Şarkışla’da iki engelliye tekerlekli sandalye verdi. Sende Gülümse Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Pehlül Polat,yönetim kurulu üyeleri Leyla Çelik, Menekşe Demir, Ali Keser ve Birol Alp’ın yanı sıra Şarkışla Engelliler Dernek Başkanı Hatice Kalaycı ile Yıldızeli Dernek Başkanı Mustafa Karyağdı, önce engelli 24 yaşındaki Pınar Kılınç’ın evine giderek,tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler. Kızının yürüme engelli olduğunu ve tekerlekli sandalye olmadığı için evden dışarı çıkamadığını söyleyen Baba Rıfat Kılınç “ Çok mutlu olduk,kızımın ve bizlerin önemli bir ihtiyacını giderdiniz Allah herkesten razı olsun” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

SEVİNÇ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Daha sonra bir başka engelli 45 yaşındaki Sevim Gül’ü ziyaret eden Dernek Başkanları ve yöneticileri, burada bir hayli duygulu anlar yaşadı. Uzun zamandır tekerlekli sandalye bekleyen Sevim Gül’ün, tekerlekli sandalyeyi gördükten sonra gözyaşlarını tutamaması dernek yöneticilerinide duygulandırdı. Sende Gülümse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı, Pehlül Polat Sivas’daki yardımseverler sayesinde ihtiyaç sahiplerinin dertlerine dindirmeye çalıştıklarını belirterek “ Ben her şeyden önce bize bu imkanı sağlayan Sivaslı yardımsever işadamı Serkan Örükcülü ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Biz burada sadece aracı görevini yapıyoruz. Allah herkesten razı olsun” dedi.

AdminAdmin