Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 26-02-2015 23:31

SİVAS YATIRIMCILARIN CAZİBE MERKEZİ OLACAK…

Sivas’ın gelişimine ve büyümesine yönelik olarak ilimizde turizm ve sanayinin gelişmesi için birçok projeyi hayata geçiren Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yatırımcılarla bir araya gelerek ilimize yapılması planlanan yatırımlar için görüş alışverişinde bulunuyor.

SİVAS YATIRIMCILARIN CAZİBE MERKEZİ OLACAK…

 

Yatırımlar kapsamında Başkan Aydın, dünyaca ünlü Beretta Silah’ın kuruluşlarından biri olan Stoeger Silah Sanayi Genel Koordinatörü Emrah Hamzaoğlu ile Başkanlık makamında bir araya gelerek yapılması planlanan yatırım üzerine sohbet etti.

 

Ziyarete Hamzaoğlu’yla birlikte Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili olan Prof. Dr. Ertan Buyruk katıldı.

 

 

Başkan Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimize yapılacak yatırımlara çok önem veriyoruz, bu amaçla yeni bir organize sanayi yapımı için önemli projeler hayata geçirdik ve önümüzdeki sistemde ilimize yakışır raylı sistemin içinde bulunduğu bu sanayi çalışmalarına başlayacağız. Dünyaca ünlü Beretta Silah Sanayisi’nin Sivas’a yapacağı yatırım noktasında üstümüze düşen her türlü çalışmayı yapmaya hazırız.” dedi.

AdminAdmin