Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-02-2015 00:37

IŞIK YILMAZ’IN AMACI NEDİR?

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi tarafından Mimarlık Fakültesi Dekan Vekilliği görevinden alındığı öne sürülen Prof.Dr. Işık Yılmaz’ın şimdi amacı nedir?

IŞIK YILMAZ’IN AMACI NEDİR?

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi tarafından Mimarlık Fakültesi Dekan Vekilliği görevinden alındığı öne sürülen Prof.Dr. Işık Yılmaz yerine geçici olarak Rektör Danışmanı Prof.Dr. Ertan Buyruk’un atandı, görevlendirildiği öğrenildi.

IŞIK YILMAZ “EGEMEN’I” UNUTTU GALİBA !

Cumhuriyet Üniversitesi’nin resmi web sitesi bakıldığında 2 Temmuz 2014 tarihinde “CÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Işık Yılmaz, “Dünya Çok disiplinli Yerbilimleri Sempozyum” Başkanı olarak atandı” haberine rastlayacaksınız.

Haber linki: 

 

Yer alan Haber içeriği: http://www.cumhuriyet.edu.tr/habergoster.php?haberid=2730

Prof. Dr. Işık Yılmaz, Varna (Bulgaristan)’ da 8 gün süren toplantılar ve görüşmeler sonrasında, 7-11 Eylül 2015 tarihinde Prag (Çek Cumhuriyeti) da düzenlenecek olan “The World Multidisciplinary Earth Sciences Symposium – MESS 2015” (Dünya Çok Disiplinli Yerbilimleri Sempozyumu 2015) için “Organizasyon Komitesi Başkanı” ve “Bilim Komitesi Başkanı” olarak tam yetki ile atandı.

Prof. Dr. Işık Yılmaz "Atanmamdan hemen sonrasında başlattığım çalışmalarla dünyanın en saygın Bilimsel Dergilerinin Editörlerini Bilim Komitesine davet etmiş ve şu an itibarı ile 27 üyeden oluşan çok saygın bir Bilim Komitesi'ni oluşturmuş olmakla beraber çalışmalarımızı  tüm hızıyla devam ettirmekteyiz." dedi.

www.mess-earth.org

Bugün ise 24.02.2015 tarihli yine Cumhuriyet Üniversitesi’nin resmi web sitesine yeralan ve Işık Yılmaz'ı konu eden habere bakıldığında, içerik olarak incelendiğinde pek farklı bir ayrıntı göze çarpmamaktadır. Kafa karıştıran ve anlam verilemeyen tekrar tekrar ısıtılıp gündeme taşınan bir “başkanlık” ne kadar önemli? Ayrıca bu haberin Işık Yılmaz'ın görevden ayrılışından hemen sonra gündeme taşınması da düşündürücü. Işık Yılmaz tarafından gönderilen ve haber yapması istendiği tahmin edilen konu alan ve bilim çevreleri tarafından nasıl karşılanır? Bu çevresindekilere pozitif enerji yükleyen, öğrencilerine yön veren, ciddi bilimsel çalışmalar altına imza atan bir profesör mütevazi insan tanımına uyar mı?

Haber linki:  http://www.cumhuriyet.edu.tr/habergoster.php?haberid=3170 


Yer alan Haber içeriği:

Prof. Dr. Işık Yılmaz Genel Başkanlığa Getirildi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işık Yılmaz “The World Multidisciplinary Earth Symposium” (Dünya Çok Disiplinli Yerbilimleri Sempozyumu) nun Genel Başkanı (President of WMESS) olarak atandı. 

Daha önce (14 Haziran 2014) 7-11 Eylül 2015 tarihleri arasında Prag Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan “The World Multidisciplinary Earth Symposium - 2015” (Dünya Çok Disiplinli Yerbilimleri Sempozyumu - 2015)’ nun Sempozyum Başkanlığına atanmış olan Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işık Yılmaz, 18 Şubat 2015 tarihinde de her yıl düzenlenen söz konusu organizasyonun Genel Başkanlığı (President of WMESS) na atanmıştır.

Şimdi tekrar sıradan soruyoruz!

Kim veya kimler kimi kandırmaya çalışıyor?

Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi kandırılmaya mı çalışılıyor?

Birileri Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık’a olduğundan daha büyük gösterilmeye mi çalışılıyor?

Cumhuriyet Üniversitesinde çalışan öğretim üyeleri mi yanıltılmak istenenler arasında?

Cumhuriyet Üniversitesi çalışan tüm idari personeli ve diğer öğretim elemanları mı hedefte?

Birileri acaba başka bir görevin peşinde mi?

Yoksa birileri geçtiğimiz günlerde istifa sonucu boşalan Divriği Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne mi gözünü dikti? Üzülerek söylüyoruz maalesef orası da doldu!

Şimdi birileri birilerini kandırmış mı oluyor?

Şimdi ne yapacağız?

Bekleyeceğiz mi?

Siz söyleyin!

AdminAdmin