Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-02-2015 15:27

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ VE SEN DE GÜLÜMSE DERNEĞİ’NDEN ÖNEMLİ ETKİNLİK…

(İGD) Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Hastanesi tarafından Sende Gülümse Derneği’nin organizasyonu ile Sivas Açık Ceza İnfaz kurumunda kalan Kadın mahkûmların çocuklarına yönelik sağlık taraması yapıldı.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ VE SEN DE GÜLÜMSE DERNEĞİ’NDEN ÖNEMLİ ETKİNLİK…


Üniversite Hastanesi Heyeti Sivas Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Zeki Yıldırım ve Kadın Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Gülbahar Güloğlu tarafından karşılandı.


Sivas Cumhuriyet Savcılığının özel izni ile Sosyal sorumluluk çerçevesinde yapılan etkinlikte Sen de Gülümse Derneği tarafından Açık Kadın Ceza infaz Kurumunda anneleri ile birlikte kalan çocuklara yönelik düzenlenen kreşi de gezen Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Gökhan Gökçe yetkililer ile karşılıklı fikir alışverinde bulunarak, hastane olarak destek sözü verdi ve sosyal anlamda etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.


Etkinliğe iştirak eden Sivas Cumhuriyet Savcısı Çetin Cesur ise emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


Sivas Açık Ceza İnfaz kurumunda sosyal sorumluluk çerçevesinde yapılan etkinliğe Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Gökhan Gökçe, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Zekeriya Öztemür, Başhemşire Nezahat Demirkaya ve Yardımcısı İbrahim Biçer, Sen de Gülümse Derneği Başkanı Pehlül Polat, İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demirkaya ve dernek üyeleri katıldı.






İnternet Gazeteciler Derneği (İGD)

AdminAdmin