Sivas
Giriş Tarihi : 23-02-2015 22:12

“BU GÖREVİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YERİNE GETİRME AZİM VE KARARLILIĞINDAYIM”

Daha önce İl Genel Meclis üyeliği ve mevcut Milletvekili Mesude Nursuna Memecan’ın danışmanlığı görevini yürüten Ekinci, dün yaptığı basın toplantısıyla Milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

“BU GÖREVİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YERİNE GETİRME AZİM VE KARARLILIĞINDAYIM”

AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı Semiha Ekinci, “Sizlerin talepleri doğrultusunda yeni bir göreve talip olduk. Biz görev insanıyız, biz dava adamıyız siz olur verirseniz, Sivaslım evet derse, Teşkilatlarımız, Genel Merkezimiz uygun bulursa bu görevi en güzel şekilde yerine getirme azim ve kararlılığındayım” dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı Semiha Ekinci, “Sizlerin talepleri doğrultusunda yeni bir göreve talip olduk. AK Partimizden Yiğidolar şehri Sivas’tan öz diyarımızdan, sizleri temsilen Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Bu nedenle huzurunuzdayım. Aday adaylığımı sizlerle birlikte kamuoyuna açıklıyorum” dedi.

Daha önce İl Genel Meclis üyeliği ve mevcut Milletvekili Mesude Nursuna Memecan’ın danışmanlığı görevini yürüten Ekinci, dün yaptığı basın toplantısıyla Milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Ekinci, “Biz görev insanıyız, biz dava adamıyız siz olur verirseniz, Sivaslım evet derse, Teşkilatlarımız, Genel Merkezimiz uygun bulursa bu görevi en güzel şekilde yerine getirme azim ve kararlılığındayım” dedi.

Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan ve verilen destekten dolayı teşekkür eden Ekinci, “AK Parti bayrağı altında adaylık başvurusunda bulunan tüm aday adayı kardeşlerime de başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Ekinci şunları kaydetti:

“Bugün bu güzel ortamda kardeşinizi sahiplenerek heyecanıma ortak olduğunuz için teşekkür ediyor, bu birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar devamını yüce Yaradan’dan niyaz ediyorum.

Koskoca 13 yıl geçti. Anadolu’nun bağrından bir delikanlı çıktı, Korkusuz ve inançlıydı. Bu Ülkenin yıllardır dışlanan, hor görülen insanına kucağım açtı ve Ülke yönetiminde artık bizde varız dedi, yoksulluk kaderimiz olmayacak, Lider Ülke Türkiye hayalimiz var biz gerçekleştireceğiz, dedi. Kutlu bir yola koyuldu. Hedeflerimiz birdi, inancımız birdi Seninleyiz Yiğit insan dedik, Onun açtığı kutlu yolculukta onunla birlikte yola koyulduk. Ak Yürekli İnsanlarla birlikte AK Parti bayrağı altında hizmet kervanında bizde varız dedik. O günden bu güne kadar. Bu davanın bir neferi oldum, birlikte yürüdük, birlikte koşturduk, birlikte yorulduk. Her gün yeni bir heyecan yeni bir hizmet aşkı ile doğmaya başladı. Teşkilatlarımızın her kademesinde verilen her görevi en güzel bir şekilde sapmaya çalıştım. İl Genel Meclisi üyeliği görevi verdiniz, köy kasaba demeden kar kış demeden insanımıza birlikte hizmet verdik. Dertlendiniz derdimiz oldu, sevincinizi yüreğimde hissettim hep sizlerle ağladım sizlerle güldüm. Zorlukları birlikte aştık, birlikte gecemizi gündüz eyledik. Ne makam, ne mevki her şey geçicidir biliyorduk. En büyük makamın insanların gönlünde taht kurmak olduğunu, bunun yolunun ise onlara hizmet etmekten geçtiğinin bilincindeydik. Ankara-Sivas arasında bir köprü olmaya sizlerin Sivas’ımızın sorunlarını yerinde çözmeye gayret ettik.”

AdminAdmin