Sivas
Giriş Tarihi : 22-02-2015 13:21

HABİB SOLUK’A SEVGİ SELİ…

Ak Parti Sivas Milletvekilliği için bugün bir basın toplantısı yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Müsteşarı Hemşehrimiz Mehmet Habib Soluk bir basın toplantısı yaparak aday adaylığını açıkladı.

HABİB SOLUK’A SEVGİ SELİ…

Ak Parti Sivas Milletvekilliği için bugün bir basın toplantısı yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşmeski Bakanı ve Müsteşarı Hemşehrimiz Mehmet Habib Soluk bir basın toplantısı yaparak aday adaylığını açıkladı.

Hemşehrimiz Mehmet Habib Soluk bugün Ak Parti Sivas İl Başkanlığı binasında Sivas Milletvekilliği için yaptığı basın toplantısı görülmemiş bir izdiham ile gerçekleştirildi.

Basın toplantısından sonra dışarıda kalan Sivaslılar içinde geldikleri için bir teşekkür konuşması yaptı.

Yaklaşık 1000 kişilik katılımla yaptı. Vatandaşların büyük tezahüratıyla karşılanan Soluk Sivasın yeni bakanı sloganlarıyla parti binasına girerek adaylık başvurusunda bulundu..

Aday adaylarının Sivasın değerleri olduğunu vurgulayan soluk ilk aşamanın Milletvekili adaylığından geçeceğini seçilmesi halinde Sivasa büyük hizmetlerde bulunacağını sözlerine ekledi.

Sivasta yaşayan Zaralıların ve Zaradan gelen hemşerilerinin yoğunluğu gözden kaçmazken Yıldızelinden de büyük bir katılım vardı.

AdminAdmin