Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-02-2015 21:49

PROF.DR. MEHMET BAKTIR’DAN ÖZTÜRK’E VE KAYA’YA ZİYARET

Prof.Dr. Mehmet Baktır, Sivas Numune Hastanesi Yöneticisi Prof.Dr. Hayati Öztürk ve Sivas Sağlık Müdürü Dr. Adil Kaya’yı ziyaret etti.

PROF.DR. MEHMET BAKTIR’DAN ÖZTÜRK’E VE KAYA’YA ZİYARET

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü ve Üniversite Vakıfı Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan Prof.Dr. Mehmet Baktır, geçtiğimiz haftalarda Sivas Numune Hastanesi Yöneticisi olarak atanan Prof.Dr. Hayati Öztürk ve Sivas Sağlık Müdürü Dr. Adil Kaya’yı makamlarında ziyaret etti.

 

İlk ziyarette Prof.Dr. Mehmet Baktır, Numune Hastanesi Yöneticisi Prof.Dr. Hayati Öztürk’e yeni görevlerinde başarılar diledi. “Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Kurumunuzdan hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlere, öğrencilerimize de yansımaktadır. Devletimizin sizi bu göreve layık bulması size duyulan güvenin tam olduğunu, bu görevi başarı ile yapacağınızı göstermektedir. Ben de sizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof.Dr. Hayatı Öztürk ise, “Vatandaşlarımıza, hastalarımıza kaliteli hizmet verebilmek, Kurumumuz çalışma ortamını, vizyonumuza uygun olarak modern bir hale getirmek, vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak bizim için önemlidir, hastanemizin adı gibi Numune yapacağız 2015 yıllı içerisinde önemli yatırımlara imza atacağız” dedi.

 

İkinci ziyarette Prof.Dr. Mehmet Baktır, Sivas Sağlık İl Müdürü Dr. Adil Kaya’yı makamında ziyaret ederek,  yeni görevinde başarı dileklerini sundu ve tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

 

Sivas Sağlık İl Müdürü Dr. Adil Kaya ziyarette “Prof.Dr. Mehmet Baktır hocanın ziyaretleri, başarı dilekleri bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Yeni görevimde kurum, kuruluş yöneticileri ile biran evvel tanışmama vesile olanlara ayrıca teşekkür ediyorum, mutluluk duydum.” dedi.

Ziyaret esnasında Müdür Prof.Dr. Mehmet Baktır’a Yüksekokul Sekreteri Oğuz Demirkaya’da eşlik etti.

AdminAdmin