Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-02-2015 01:37

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER…

Voltran Gücü ile geçmişte olduğu gibi amansız bir mücadelenin içine girmeye hazır olduğunuzu gösterdiniz.

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER…

Yaklaşık 24 Saat içerisinde cesurca 211 mail 10’larca telefon, mesaj, şimdilik yayınlanması uygun olmayan yorumlarınız ile bize destek olan tüm okuyucularımıza, arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ederiz.

Bize sonsuz inanan, bunun bir oyun olmadığını bilen, bir gösteri olmadığını geçmişte tanık olanlar, gelecekte de tanık olacaktır, bu süreç içerisinde nasıl mücadele verdiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Voltran Gücü Yazım Ailesini yönlendirmek için, cesaretle, korkusuzca klavyenin tuşlarını kullanmak büyük önem arz ediyor.

Düğmeye sen bas, hedefi sen belirle, kriteri ve dozu sen ayarla!

Şimdi hedefe doğru ilerle! Yeni dönemde yerini almak istiyorsan gereğini yap…

Hangi gerekçe ile olursa olsun, hâkimiyet bir zümre veya milletin hür iradesi dışında hiçbir güç merkezine devredilemez!

Ortalıkta çok ciddi iddialar, akıl almaz yaşanmışlıklar, ilişkiler, dönen dolaplar var. Tüm bunların üzerini gölgelenmek istenen gizli planlar, senaryolar yazılıyor, oyunlar oynanıyor bunlar görmemezlikte gelinemez. Devletimiz tüm bunlardan bilgi sahibi olurken, sizlerin de bu çorbada tuzunuz bulunacak.

Bu güç sadece Memleketin, Vatan’ın ve Devletin emrindedir, hiçbir kurumun veya şahsın tekelinde değildir…

“Eski, eski olduğu için atılmaz,  faydasız olduğu için atılır! Yeni, yeni olduğu için alınmaz, faydalı olduğu için alınır.” Mehmet Akif Ersoy

Gazanız, gazamız şimdiden mübarek olsun!

 

7/24 Haber ihbar hattı: info@egemengazetesi.com

AdminAdmin