Gündem
Giriş Tarihi : 29-01-2015 22:45

ZEKERİYA ÖZ'DEN OLAY KARİKATÜR GAFI!

Zekeriya Öz, İlker Başbuğ'un tutuklanması eleştiren karikatürü kıpıp hükümete yüklenmek için yayımladı ama yine baltayı taşa vurdu.

ZEKERİYA ÖZ'DEN OLAY KARİKATÜR GAFI!

Ergenekon davasının mimarı Zekereriya Öz, İlker Başbuğ'un tutuklandığı dönem yayımlanan bir karikatürü kırparak çözüm sürecine yüklendi. 

Zekeriya Öz'ün gözden kaçırdığı ise, İlker Başbuğ'un tutuklandığı 'İnternet Andıcı' soruşturmasını kendisinin başlatmış olması...

HÜKÜMETE YÜKLENMEK İÇİN KULLANDI AMA...

Ergenekon davasının mimarı Zekeriya Öz, İlker Buşbuğ'un tutuklandığı dönemde Gırgır dergisinde yer alan ve bir PKK'lının komutana seslenerek, "Komutan tuttuğun yol yol değil! Gel vazgeç pişmanlık yasasından faydalan! Evine dön!.." dediği karikatürü kırpıp hükümete yüklenmek için Twitter'da kullandı.

Zekeriye Öz, "Binlerce şehit verdik güneydoğudaki geldiğimiz durum. Açılım diye milleti kandırıp bölünmeyi gerçekleştiriyorlar" diye de yazarak hükümeti eleştirdi.

ekran-resmi-1436-04-09-3.24.34-pm.png

Fakat karikatürün orijinal hali ise, çözüm sürecini değil, bambaşka bir durumu eleştiriyor. 11 Ocak 2012'de yayımlanan söz konusu karikatürde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir numarası olan Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un 'terör örgütü yönetecisi olma' suçlamasıyla tutuklanması bir PKK'lının gözünden anlatılıyor...

Hatırlanacağı üzere, İlker Başbuğ, Zekeriya Öz'ün başlattığı 'İnternet Andıcı' soruşturması nedeniyle tutuklanmıştı.

İŞTE ZEKERİYA ÖZ'ÜN KIRPIP YAYIMLADIĞI KARİKATÜRÜN ORİJİNALİ...

esh_40367.jpg

ZEKERİYA ÖZ'ÜN İLK GAFI DEĞİL

Cemaate yakın isimlerden savcı Zekeriya Öz sosyal medya üzerinden attığı bir tweetle alay konusu olmuştu.

Mehmet Akif Ersoy'un şiirini Atatürk'ün sözüymüş gibi paylaşan Savcı Öz'e bir twitter kullanıcısı "Soruları çalacağınıza iki satır ders çalışsaydın Mehmet Akif'in şiirini Atatürk'ün sözü sanmazdın" diye cevap verdi.

screen-shot-2014-12-26-at-7.23.41-am.png

SOSYAL MEDYA ZEKERİYA ÖZ'Ü KONUŞTU

zeko.jpg

AdminAdmin