Kültür-Sanat
Giriş Tarihi : 23-01-2015 13:52

YILIN BÜYÜK KOMEDİSİNE KAHKAHA DOLU GALA!

“Bana Masal Anlatma” Dondurucu Soğukta Kahkahalarla Gala Seyircisini Isıttı!

YILIN BÜYÜK KOMEDİSİNE KAHKAHA DOLU GALA!

HABER : AYDAN ALKAP

 

Leyla ile Mecnun’un senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, Bkm Film yapımı sezonun bol kahkahalı filmi “Bana Masal Anlatma” nın galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti.

 

Hande Doğandemir ve Fatih Artman’ın başrolde oynadığı film, birbirinden ünlü oyuncuların yanı sıra Türkiye’nin en ünlü konuk oyuncu kadrosuna sahip.

Tarık Ünlüoğlu, Gökçe Bahadır, Gürkan Uygun ve Yılmaz Erdoğan’ın konuk oyuncu olara yer aldığı filmde; Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Ercan Yazgan, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik oynadı.

 

Soğuk ve kar yağışlı hava galaya katılımına engel olmadı. Birbirinden ünlü isimler Bana Masal Anlatma için kırmızı halıda boy gösterdi.

 

Demet Akbağ, Zafer Çika, Ali Çika, Sermiyan Midyat, Gupse Özay, Korhan Herduran, Barış Arduç, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Çiğdem Tunç, Gülenay Kalkan, Şebnem Burcuoğlu, Pelin Öztekin, Kıvanç Aslan, Pakize Suda, Oğulcan Engin,  Hakan Algül, Selçuk Aydemir, Eda Özerkan, Hakkı Bulut, Rıza Çalımbay, Tamer Yılmaz ve Şinasi Yurtsever galaya katılan isimlerdi. 

 

Film gösteriminden önce basının karşısına çıkan oyuncular, sıcak bir mahalle komedisini çok keyifli bir ekip ile beyazperdeye aktardıklarını söylediler. Filmin yazarı ve yönetmeni Burak Aksak ile başrol oyuncularından Hande Doğandemir ilk sinema filmledinde böyle bir ekiple birarada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Filmde yer alan eğlenceli replikler  “konuşma baloncukları” şeklinde hazırlanarak galaya gelen konuklara dağıtıldı. 

Gala izleyicisi gösterim boyunca filmin komedisine kahkahalarla yetinmeyip alkışlarla da eşlik etti. Finalde tüm salonlarda seyirci dakikalarca ayakta alkışlarla tempo tuttu.

 

“Bana Masal Anlatma” 9 Ocak’ta vizyonda.

 

 Filmin Konusu:

Suriçili dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman) , doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin gözbebeği olan bir gençtir. Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran ise Ayperi (Hande Doğandemir) olacaktır.

AdminAdmin