Spor
Giriş Tarihi : 22-01-2015 23:46

SİVASSPOR, MEDİCANA İLE SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Sivasspor, Medicana Sağlık Grubu ile 1,5 yıllık isim sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

SİVASSPOR, MEDİCANA İLE SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Medicana Sağlık Grubu ile kulüp tesislerinde gerçekleşen törende isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Törende konuşan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bugün Sivasspor bir ilki gerçekleştiriyor. Tarihinde ilk defa isminin önüne bir markayla birliktelik yaşıyor. Futbolun maalesef yıldızının söndüğü, bazı ulusal firmaların hatta dünya markası firmaların futboldan çıktığı bir ortamda, Medicana ailesinin ve Sivasspor'un bu işbirliğinin çok manidar olduğunu düşünüyorum. İnşallah diğer kulüplerimize ve diğer firmalarımıza örnek olur diye ümit ediyorum" dedi.

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt ise, "Medicana, gittiği şehirlere fayda sağlamaya çalışmıştır. Sivas da bizim önceden beri takip ettiğimiz, sevdiğimiz bir şehirdir. Sivas'ın göz bebeği Sivasspor var. Sivas'a geldiğimizde Sivasspor'a nasıl katkıda bulunabiliriz diye kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştük. Teklifimizi kabul ettiler ve bizi sıcak karşıladılar. Kulüp başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Sivas için elimizden ne geliyorsa katkımızı artırarak devam ettireceğiz. Sivasspor inşallah şanssızlıklarını atarak, ikinci yarıda hak ettiği yeri bulacaktır. Bizim de gurur duyduğumuz Sivasspor olarak yoluna devam edecektir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından taraflar isim sponsorluğu anlaşmasını imzaladı. Başkan Otyakmaz, Medicana Sağlık Grubu yöneticilerine Sivasspor forması hediye etti.

AdminAdmin