Sivas
Giriş Tarihi : 21-01-2015 19:14

4 EYLÜL TV 1 ŞUBAT TARİHİ İTİBARİYLE YAYINA BAŞLIYOR…

Sivas’ın uydu üzerinden yayın yapan dördüncü televizyonu 4 Eylül TV yayına çıkmaya hazırlanıyor.

4 EYLÜL TV 1 ŞUBAT TARİHİ İTİBARİYLE YAYINA BAŞLIYOR…

Şubat ayı başında yayınlarına başlayacak olan 4 Eylül TV Aralık 2014’ten itibaren test yayınlarını sürdürüyor. Yayına başlamak için gün sayan 4 Eylül TV objektif ve tarafsız yayıncılık ilkesinin yanı sıra tüm Sivaslıların sesi olmak için projeler hazırlıyor.

4 Eylül TV Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Yıldırım yaptığı açıklamada 4 Eylül TV adından da anlaşılacağı üzere Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, aziz ve muazzez şehir Sivas’ta test yayınına başladığını ve bir aksilik olmazsa 1 Şubat tarihi itibariyle de normal yayın hayatına başlayacağını belirtti.

Televizyonun merkezinin İstanbul olduğunu dile getiren Yıldırım, “Sivas’tan yayın yapmayı daha uygun gördük. O nedenle yaklaşık 2 aydır teknik altyapımızı ve stüdyolarımızı oluşturma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu arada ekip arkadaşlarımızı da belirleyip, 4 Eylül TV ailesine dahil ediyoruz. Milli ve manevi değerlere son derece saygılı, toplumu ayrıştıran değil bütünleştiren, hakaret dili değil sevgi dili kullanan ve Sivas söz konusu olduğunda taşın altına elini değil tüm vücudunu koyacak bir anlayışa sahibiz. Sivaslılara şimdiden yeni kanalımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Genel Yayın Yönetmeni Ömer Çakal ise yayına başlamak için emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

AdminAdmin