Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 11-01-2015 21:03

YUSUF ÖZBAHAR ZORUNLU EMEKLİĞE AYRILDI…

Geçtiğimiz haftalarda Yıldızeli Meslek Yüksekokulu (MYO) Sekreteri Yusuf Özbahar’ın Şuşehri ilçesine sürüldüğü iddia edilmişti!

YUSUF ÖZBAHAR ZORUNLU EMEKLİĞE AYRILDI…


O günlerde bu sürgünün niye, niçin ve hangi suç, amaç doğrultusunda gerçekleştiği merak edilirken, bugün ise bu sözde sürgünün amacı sırrını korurken, Yusuf Özbahar’ın emeklilik dilekçesini verdiği bildirildi.

Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık’ın imzası ile YÖK’ün 13/b maddesine göre Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokuluna görevlendirildiği bazı kaynaklar tarafından sürüldüğü konuşulan Yusuf Özbahar’ın geçtiğimiz günlerde izin sonrası emekliliğini istediği, bu yönde dilekçe verdiği kesinlik kazandı.

Yusuf Özbahar’ın yerine Suşehri MYO’ya kimin ve hangi ismin atanacağı külliye çevrelerinde merak konusu olmaya devam ederken, bu yeni yapılacak atamada Şusehri’li olan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz’ın etkin rol oynayacağı konuşuluyor.

ŞİMDİ BİR DEFA DAHA SORUYORUZ…

Yusuf Özbahar’ın emekliye ayrılmasından sonra Suşehri MYO Sekreterliğine kim atanacak?

Hiç kimseye yok demeyi bilmeyen, herkese sözler verdiği iddia edilen Prof.Dr. Faruk Kocacık’ın boşalacak olan bu kadroyu kime söz verdi?

Bu kadroya kurum içinden mi, yoksa kurum dışından mı bir atama yapılacak?

Şuanda vekâlet ile yürütülen bu kadroya hangi isim asaleten atanacak?

Şuşehri’li olduğu bilinen ve personelden sorumlu Rektör Yardımcısı olan Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz bu v.b. konularda ne düşünüyor acaba?

Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz’ın bu kadro için gözüne kestirdiği biri var mı acaba?

AdminAdmin